Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Arkadaş , Böyle Günde Belli Olur!

  Yıl Sonuna Kadar Arkadaşını Mobicar’lı Yap, 50 TL’yi Hem Kendin Kazan Hem de Arkadaşın Kazansın.
Üyelerine, bir kartla dilediği anda ve ihtiyaç duyulan zaman aralığında araç sahibi olma hizmeti sunan “araç paylaşım platformu” Mobicar, dostsever bir kampanya başlattı. Yıl sonuna kadar Mobicar üyeleri, Mobicar ekibine
dahil edecekleri tüm arkadaşları için, 50 TL’lik kullanım kredisi kazanacaklar, hem de arkadaşları tam 50TL’lik kullanım kredisiyle Mobicar üyeliklerine başlamış olacaklar.
Araçların ihtiyaca göre, belli süreler ve belli mesafeler için kullanılması ve kullanıldığı kadar ödenmesi esasına dayanan sistemiyle araç paylaşımına yepyeni bir anlayış kazandıran Mobicar, 8 Kasım  Cuma itibariyle başlamış ve yılsonuna kadar sürecek arkadaşını getir kampanyası ile  üyelerine de teşekkür ediyor.
Araç paylaşım platformu üyelerinin kampanyadan faydalanması için tek yapması gereken Mobicar’a üyelik gerçekleştiren arkadaşlarının üyelik sırasında referans olacak üyenin kart numaranı girmelerini sağlamak. Şimdiden Mobicar üyelerinin rağbet ettiği dost sever kampanyadan faydalanmak için Mobicar üyesi arkadaş edinmekte fayda var...
Mobicar Hakkında:
Yenilikçi araç paylaşım platformu Mobicar, araçların ihtiyaca göre, belirli süre ve mesafeler için kullanıldığı kadar ödeme üyelik sistemine dayanmaktadır. Yoğun nüfuslu şehir hayatında ulaşım için pratik ve ekonomik bir alternatif olan Mobicar, üyelerine 7/24 hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..