Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Eskisehir'e Devrim'den sonra, yeni bir yerli otomobil geliyor

Yerli otomobil çalışmasının bu kez adresi Eskişehir.İlk olarak Devrim otomobili, Tülomsaş tesisleri, Ford Otosan İnönü fabrikası ve Türkar adlı yerli hafif ticari araç ile otomotive yakın duran Eskişehir'de, elektrikli bir otomobil projesi hayata geçiyor..




BEGLER Tümü Elektrik Motorlu Araçlar  San. ve Tic. A.Ş. yetkilileri 2017 yılında imalata geçecekleri  ve yerlilik oranının % 89'lara varacağını ifade ediyorlar.


Tasarımıyla Japon otomobillerini hatırlatan otomobilin son hali ve teknik özellikleri önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak..


 


4 yorum:

  1. Böyle ayrı ayrı çalışacaklarına Yerli oto yapmak için uğraşan bütün mühendisler ve iş adamları tek şirket çatısı altında toplanıp güçlerini birleştirsin o zaman çok güzel şeyler ortaya çıkabilir. Artık yerli bir otomobil yapılsın. Bu işin tadı çoktan kaçtı.

    YanıtlaSil
  2. Bu treni yakalamak artik imkansiz,bence yurt disindan ülkemize giren arabalardan alinan yüksek wergilerden wazgecilirse yerli araba üretilmesine gerek kalmaz,yabanci üretim otomobilleri yakalamamiza we artik şu yerli oto sacmaligina bi son wermek lazim,tarima haywanciliga agirlik werilsin bu daha dogru bi adım olur

    YanıtlaSil
  3. Yerli oto sadece bir otomobil üretmek değil iş imkanıda sağlamaktır..Ülkemizin daha az para harcaması dışarıya bağımlı olmamasıdır aynı zamanada!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..