Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Hyundai Santro; Teknolojisiyle Kendine Güven Duyuyor

Yeni Hyundai Santro,  modern tasarımıyla kendine güvenen  küçük  bir kent otomobili olarak dikkat çekiyor.Krom  çerçeveli ön ızgara, tipik bir Hyundai otomobili olduğunu vurguluyor.Yeni Santro, öncülüne göre daha büyük ve daha geniş artık.





Ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Santro; Yolculukların daha  zevkli, akılda kalıcı olmasını sağlayacak geniş bir alanla  standart güvenlik ekipmanlarıyla ileri teknolojiye sahip güçlü gövde yapısıyla , güvenli bir araç.






 Uzaktan Kumanda,  Hyundai iblue Akıllı Telefon Uygulaması, Direksiyondan  kumanda sistemleri, 6 hava yastığı sistemi, Ayna bağlantısı ve sesli erişim için Android akıllı telefon ve Apple CarPlay sistemi, Gövde Rengi Kapı Kolları, Reflektörlü  arka tamponlar, arka tarafın daha geniş ve sportif görünmesini sağlıyor.


Çarpışma Testlerinde En İyi Sonuç, Koreli Anadol'dan!






Hyundai Santro'nun 4 Silindirli benzinli/doğalgazlı 1.1 litrelik  69 beygir gücündeki  motoru 5 Vitesli Manuel Şanzımanla eşleştirilmiş.Ayrıca otomatik vites seçeneği de alıcılara sunuluyor.






Yeni Santro'nun teknolojik özelliklerinden bazıları;

 Yeni SANTRO; Çift ön hava yastıkları, Arka Park Kamerası, Arka Park Sensörleri, EBD'li Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS), fabrika çıkışlı  CNG  yakıtı (benzin dolum alanının yakınındaki valf) ile ekonomik ve çevreci olup donanım kalitesinden ödün vermeden daha fazla güvenilirlik , çevrecilik ve ekonomi sunuyor..


Yine Hyundai; En Sorunsuz SUV, Tucson


 Otomatik Kapı Kilidi için hız algılama sistemi
Açılması Tüm Yeni SANTRO, otomobil ön ayarlı bir hıza eriştiğinde ve kolay çıkış çarpışması için otomatik kapı kilidini açtıktan sonra otomatik kapı kilitleme özelliğine sahip.






Arka Buğu Çözücü
Sisli koşullarda arka camdaki buğuyu gidermeye yardımcı olur ve bu da sürücüye net bir görüş alanı sağlar.


ABD'de üretilen en yerli otomobil % 75'le Honda!Sonra Mercedes Benz


Ön Emniyet Kemeri Gerdiricileri
Bu güvenlik özelliği, kaza anında yük sınırlayıcıları ile emniyet kemerini sıkar ve böylece yolcuların en az şekilde öne doğru hareket etmesini sağlar.







Araçtaki ortamı herhangi bir kötü kokudan koruyan eko kaplama teknolojisiyle temiz havada nefes alma imkanı da sağlanıyor..

Yeni Hyundai Santro'nun  imal edildiği ve ilk satışa sunulduğu  ülke Hindistan.


Türkiye'de üretilen en hesaplı otomobiller...

5 yorum:

  1. Hindistan'dan, Tayland'dan farkımız kalmadı ülke olarak bu fiyat, ÖTV ve kurlarda Türkiye'ye gelirse Hyundai Santro çok iyi bir alternatif olur

    YanıtlaSil
  2. İyi bir alternatif olabilir tabii ki. Mevcut i10 üzerinde çalışılarak ta sanki hesaplı bir otomobil ortaya çıkarılabilir. Diğer taraftan Santro^nun ulaştırılması /nakliyesi satış fiyatını ne kadar etkiler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Editör bey sürekli değişen bu fiyatlardan dolayı otomobil markaları da tüketiciler de ne yapacaklarını şaşırdılar. Hyundai Casper getirse bence daha net bir çözüm olur

      Sil
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Santro
    adresine göre güvenlik konusu tartışmalı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Santro standartları, regülasyonları karşılayamadığından dolayı ülkemize gelmez. Renault Kwid içinde benzer bir durum olmuştu sonradan böyle birşey olmayacağı ortaya çıkmıştı. Ucuz bir şekilde insanların işini görebilecek modeller muhakkak bir şekilde engellenir

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..