Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

5 Yıldızlı Audi A6

 5 yıldızlı Audi A6Zorlu Amerikan güvenlik normlarından,
 5 yıldız alarak çıkan Audi A6,
 yetişkin korumasında, aracın takla atmasında, yandan ve önden çarpışmalarda sınıfının en güvenli otomobillerinden biri olduğunu ortaya çıkardı.

 Audi A6’ya, 2011 yılında Euro NCAP’te aldığı beş yıldız
sonrasında, ABD’nin ulaşım güvenliği konusundaki yetkili kuruluşu olan US National Highway Transport Safety Administration (NHTSA) tarafından da pasif çarpışma güvenliği konusunda maksimum not olan 5 yıldız verildi. Yetişkin korumasında, aracın önden ve yandan çarpışması ve takla atması durumlarında elde ettiği sonuçlarla Audi A6 sınıfının en güvenli modellerinden biri olduğunu birkez daha kanıtladı.

2010 yılında, daha doğru ve gerçeğe en yakın sonuçlar elde etmek amacıyla testlerini daha gerçekçi kaza senaryolarıyla ve daha sert şekilde gerçekleştirmeye başlayan kuruluşun yaptığı testler neticesinde Audi A6, sürücü ve ön yolcu korumasında, ön ve yan darbelerde en yüksek derece olan 5 yıldız elde etti. Audi A6, arka koltuklarda oturan yolculara da yan darbelerde maksimum koruma sağlayarak bu değerlendirmeden de 5 yıldız aldı.
  A6
Audi A6, kuruluşun değerlendirme kriterlerinde yer alan güvenlik donanımları haricinde mevcut; Adaptif Cruise Control (ACC), Audi Active Lane Assist ve Audi Side Assist gibi yardımcı güvenlik sistemleriyle de öne çıktı. Audi’nin, A6 modelinde de kullandığı ve aktif güvenlik sistemlerinde bir dönüm noktası olarak kabul edilen Audi Pre Sense Plus da, değerlendirmelerde etkili olan bir başka güvenlik özelliğiydi: sistem, muhtemel bir çarpışma öncesinde kısmi bir şekilde fren uygulayarak aracın yavaşlamasına olanak tanıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..