Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Bu sedana kayıtsız kalamayacaksınız

Sapmaz Cars, spor otomobilden sonra ülkemizde en çok kullanılan sedan sınıfı bir otomobil üzerindeçalışıyor..Elektrikli ve hybrid motorlara sahip otomobillerin üretiminde sona yaklaşılırken sedan otomobilin son hali de ilgi çekiyor. Özellikle, otomobilin;far, tampon ve motor kapağının birleştiği yer, keskin bakışlarla aerodinamik bir yapıyı vurguluyor.




Tasarım olarakta emsallerinden aşağı kalır yanı olmadığı gibi daha ilgi çekici ve modern görünüyor..






Coupe tasarımlı sedan otomobillere Türkiye'den ilk yerli rakip.




Bu arada, Sapmaz Taşıt; Catia V5 de ileri düzey yüzey modelleme ve Mekanik tasarım yapabilen personel alacak.






3Gen'e ulaşmak için; http://www.sapmazcars.com ,
https://www.facebook.com/MilliGururumuz3Gen adreslerini ziyaret edebilirsiniz.



5 yorum:

  1. internet sitelerinde sedan modelini göremedim. Böyle bir otomobil çıkacak mı? çıkacaksa ne zaman ve ne kadara çıkacak bilginiz var mı? acaba

    YanıtlaSil
  2. https://www.facebook.com/MilliGururumuz3Gen adresinde yer alıyor, sedan otomobil.İlgili internet sitelerinden öğreniyoruz bizde.Ancak bu otomobiliveya otomobilleri imal edeceklerine inanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Çok harika bi tasarım umarım satışa sunulur

    YanıtlaSil
  4. Bu araç yakaladığı keskin ve iddaalı çizgilerle bence birçok orta ve lüks sınıfta araç üreten firmalara rakip olabilecek düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Bu keskin ve belirli bir akış çizgisini tutturan otomobil bence aerodinamik yapı olarak iyi değerlere sahip gibi duruyor. Bu aerodinamik ve sportif yapının kesinlikle yol tutuşuna epey bir katkı da bulunabileceğini söyleyebiliriz. Bence genel olarak sportif sedan trendini yakalamış ve özellikle keskin far yapısı da agresifliğin ve sportifliğin ön planda tutulduğu izlenimini vermekte.

    YanıtlaSil
  5. Bir ürün veya araçta ilk önce bakılan şey ya ambalahı yada görüntüsü. Bu aşamayı geçen 3GEN Sedan diğer şartları ve gereklilikleri de fazlasıyla karşılayacaktır. Sonuç olarak yerli otomobilin yola çıkmaması için hiçbir sebep yok. yeterki engellenmesin!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..