Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye, Porsche'lerle ilk sıralarda



 Türkiye podyumda yer aldı.Orta Avrupa 'da Türkiye'nin adı daha sık geçmeye başladı.
Porsche GT3 Cup yarışlarının ilki Macaristan’ın Hungaroring pistinde 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilirken ülkemizin adını ve bayrağımızı gururla podyuma taşıdılar.. 
Go Motorsports  pilotları Cenk Ceyişakar ve Cengiz Oğuzhan rakiplerini geçmeyi başardılar..
İlk olarak Cenk Ceyişakar Cumartesi günü koşulan hafta sonunun ilk yarışında ikinci sırada podyuma çıktı. Diğer pilotlarımız Cengiz Oğuzhan, Arif Suyabatmaz ve Yadel Oskan bu yarışta beşinci, altıncı ve yedinci oldu. Bu başarı takımımıza büyük moral verdi ve Pazar günü koşulan ikinci yarışta Cengiz Oğuzhan harika bir atakla öne geçerek yarışı 1. sırada tamamladı. Önceki yarışın ikincisi Cenk Ceyişakar Porsche GT3 Cup otomobili ile bu yarışı 3. tamamladı. Türk pilotlarımız toplamda 24 pilotun start aldığı Porsche GT3 Cup Orta Avrupa yarışında elde ettikleri derecelerle sezona harika bir başlangıç yapmış oldu.
 GT3 Cup
Go Motorsports’un bir sonraki yarışı efsanevi Belçika - SPA Formula1 pistinde 01-02 Mayıs tarihlerinde koşulacak. Ayni zamanda yeni Porsche Le Mans aracının lansmanının da yapılacağı Porsche Cup Benelüks yarışı ile hız kesmeden sezon devam edecek.

İki senedir ülkemizi Avrupa arenasında basarıyla temsil eden takımımız, bu sezon itibari ile Porsche yarış serileri "official team"unvanını aldı.2014 sezonunda Porsche Cup Orta Avrupa Şampiyonası’nı tüm sezon olarak takip edecek olan Go Motorsports, diğer taraftan Porsche Sports Cup ve Porsche Cup Benelüks organizasyonlarından aldığı davet üzerine, misafir takım olarak bu serilerde de start alacak. Yenilenen 4 Porsche 997 GT3 cup aracı, 2014 sezonda 10 yarış hafta sonu, 20 sprint ve 3 dayanıklılık yarışı ile yoğun ve yorucu bir sezon Go Motorsports’u bekliyor.


 Türkiye'miz gururlandıATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D SMART medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detaylarıwww.gomotorsporlari.com, www.facebook.com/gomotorsporlari vehttps://twitter.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edilebilir. 
Araçlar hakkında kısa bilgi;Porsche GT3 Cup EVO II ( 2010-2012 model), M97/78 - 3.8 Litre, arkadan itiş, 450 beygir, ağırlık 1200 kg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..