Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Finali kim kazanacak?

 Cactus bakalım kaçıncı olacakCar of the Year 2015 yarışmasında son yediye kalan otomobiller; artık Mart ayında gerçekleştirilecek otomobil fuarını bekliyor..Kazanan; 4 Alman, bir Japon ve iki Fransız'dan biri olacak..Bazı yarışmalar da eşitlik kavramı hep şüpheye düşürürür ya, bunda da varmı bilmiyoruz!
Ama ilginç olan dünya markaları içinde hep belli kıtalar ve harfler
dikkat çeker.Şüphesiz bu firmaların iyi otomobilleride var. Zaten satış rakamlarıda durumu doğrulluyor. Kimsenin kafasında soru işaretleri kalmamalı..
Eşitlik açısından (harf sırasına göre) ilk sırada BMW 2-Serisi Active Tourer  yer alıyor..MPV sınıfındaki aracın rakipleri arasında Mercedes Benz B Sınıfı ve Volkswagen Golf Sportsvan da yer alıyor.
İkinci sırada Fransız Citroen C4 Cactus var; Crossover sınıfının derli toplu otomobili kapıların dışındaki hava yastıklarıyla dikkat çekiyor.
 Cactus bakalım kaçıncı olacak
Türkiye'de geçtiğimiz günlerde tanıtılan Ford Mondeo; sedanın yanı sıra SW ve hathback tipleriylede alınabiliyor.Aracın en farklı yanı 1.5 litrelik Ecoboost motoru..

Bildik çizgisi ve gücü premium bir seviyeyle buluşturan Mercedes Benz C Sınıfı önceki modelindne 9 cm daha uzun.

Nissan Qashqai, Türkiye'de de kompakt SUV sınıfında sevilen bir araç.1.5 ve 1.2 litrelik motorlar size tasarruf sağlıyor.

İlk kez 1993 yılında üretilen Renault Twingo, artık ülkemize getirilmiyor.Aracın ikizise Smart logosuyla yollara çıkıyor.

Ve son adayımız Volkswagen Passat, önceki modelin çizgilerini biraz daha ileriye götürüyor. Golf'ün ağabeyi sekizinci nesliyle rakiplerine meydan okuyor..
Yarışmanın jüri üyelerinden biri gazeteci; Ufuk Sandık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..