Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Filo Kiralamanın Avantajları


 Otomobil kiralamak avantajlı...Şirketler, araç satın almaya karar verdiklerinde aslında birçok yükümlülüğün de altına girmiş olurlar.  Şirket kasalarından birden çıkan yüksek ücretler, firma sahiplerini zora sokabilir dolayısıyla nakit akışları bu durumdan olumsuz etkilenebilir.
Filo kiralama için aylık ödeyeceğiniz ücret, orta vadede aracınızın aylık giderlerini pek fazla geçmeyecektir. 

Üstelik aracınızın başına gelecek riskleri de bu yöntemle, size aracı kiralayan firmaya bırakmış olursunuz.  Dolayısıyla filo kiralamanın avantajları araç satım alımlarına göre oldukça yüksektir.

Filo kiralama fikrine sıcak bakıyorsanız, bu işlem sonucunda elde edeceğiniz diğer faydaları da anlatmak istiyorum.

Uzun dönem araç kiralamayla birlikte araçlarınızı kolaylıkla yenileyebilirsiniz. İkinci el araç alım satım sürecine hiç girmeden, oturduğunuz yerden yeni araçlar ile bulaşabilirsiniz.

Filo kiralarken aylık sabit taksitlerle finansal yükünüzü de hafifletmiş, kolay ödeme konuşulları ile nakit akışınızı bozmadan faaliyetlerinize devam edebilirsiniz.

Uzun dönem araç kiralayacaklar için en büyük avantajlardan birisi de vergi avantajıdır. Filo kiralayan firmalar kasko, sigorta ve taşıt vergilerinden muaf olacaktır ve bu konular için kaynak ve emek ayırmak zorunda kalmayacaktır.

Eğer bir araç satın almaya karar verirseniz, karşınıza KDV gibi sıkıntılı bir konu çıkacaktır ve KDV indiriminde bulunamayacaksınızdır. Oysa ki filo kiralayan firmalar KDV yi indirilecek KDV olarak kullanabilirler.

Yukarıda saydıklarıma ek olarak, filo kiralamayı tercih eden firmalar zamandan çok önemli ölçüde kar ederler. Doğru aracı doğru fiyatlarla alabilmek zamanınızın önemli bir kısmını teşkil edecektir. Uzun dönem araç kiralama sürecinde ise bu işlem çok basittir. Güvenilir bir rent a car firmasını aramanız bile yeterli olacaktır. Yetkili satış temsilcisi ofisinizde sizi ziyaret edecek, size konuyla ilgili tüm detayları iletecek ve size sadece sözleşmeyi imzalamak kalacaktır.

Eğer profesyonel bir rent a car firmasından filo kiralama hizmeti almak isterseniz,Blue Rent a Car ile iletişime geçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..