Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye’den çıkan bir Dünya Markası; Hidromek

Türkiye'nin kendi alanında önemli   firmalarından, markalarından biri olan Hidromek, ürün çeştilerini, güç paketlerini arttırmaya devam ediyor.Uluslararsı furlarda yer alıyor. Artık ülke dışında da üretim yapıyor..Hidromek 1978 yılında kurulmuş halen 4’ü Türkiye’de 1’i Tayland’da toplam 5 fabrikası ile 1700’ü aşkın çalışanıyla yıllık yaklaşık 5000 adet iş makinesi imal eden Türkiye’nin lider iş makinesi üreticisi. 


 En yeni Hidromek modeli tanıtıldı


Tamamen Türk sermayesiyle çalışan firmanın tasarımlarını da yine Türk tasarımcı ve mühendisler yapıyor. 120 kişilik bir Ar-Ge merkezi bulunurken,  ar-ge merkezi içerisinde de yaklaşık 20 kişilik bir ekip Hidromek ürünlerinin stil tasarım, kabin ve kaporta parçalarının tasarımlarını yapıyor...


 


Tasarım stüdyosunda; bir otomobil tasarım stüdyosundaki yöntemler ve süreçler birebir olarak uygulanıyor.






Firmanın ürün gamında Kazıcı/Yükleyici, Ekskavatör ve Motor Greyder bulunmaktadır. Ayrıca ürün gamına bu yıl Lastik Tekerlekli Yükleyici’de dahil edildi. Söz konusu lastik tekerlekli yükleyicinin tasarım süreci hakkında  ve Hidromek ile ilgili genel bilgi için aşağıdaki videolar incelenebilir..



 En yeni Hidromek modeli tanıtıldı



Kaynak
https://www.youtube.com/watch?v=lrZj-fOklgw
https://www.youtube.com/watch?v=ST3tBW5NkKQ
https://www.youtube.com/watch?v=3DAR1C_viz0
 https://www.facebook.com/hidromek.tr
 http://www.hidromek.com.tr/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..