Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İngiltere'nin en güvenilir otomobili bir Volkswagen markasi

Otomobillerin hesaplı , az yakıt tüketen, dayanıklı, teknolojik olması istenir.Satış rakamları bu konuda bir gösterge olduğu gibi araç kullananların katıldığı çalışmalarda tüketiciyi yönlendiriyor.Markalar; geliştirmelerin, testlerin, reklamların yanı sıra deneyimleri de göz ardı etmiyor.
 en güvenilir otomobil markası
Çek markası Skoda, dünya genelinde saygı duyulan J.D. Power’ın gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmalara göre En Güvenilir Otomobil Markası oldu. Araştırma şirketi J.D. Power’ın yıllık Araç Güvenilirlik Çalışması, 3 yaşına kadar olan otomobilleri ve onların kullanıcılarının yaşadığı deneyimleri kapsıyor.

100 farklı araç üzerinde ve Büyük Britanya’da yapılan bu araştırmada, yaşanan problem sayısı üzerinden puanlama yapıldı ve düşük puan alan modeller ise daha başarılı olarak değerlendirildi. Buna göre sektör ortalaması 114 olurken, Çek marka 77 puanla ortalamanın epey altına inmeyi başardı.

Ürün gamındaki tüm modelleri sektör ortalamasından daha iyi sonuçlar ortaya koyarken, En Güvenilir Otomobil Markası olarak Skoda, kullanıcılara ne kadar sorunsuz ürünler ortaya koyduğunu kanıtladı.

Skoda tüm modelleriyle ödülleri toplarken, global anlamda satışlarını artırmayı da başardı. 2015’in ilk 7 ayında, 2014’e göre 41 bin araç daha fazla teslim etmeyi başaran Çek marka, Türkiye’deki yükselişini de sürdürdü.


Yüce Auto
* Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto bir Doğuş Otomotiv ortaklığıdır.
* Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Grubu, otomotiv sektöründe 60 yıllık bir geçmişe sahiptir.
*  Otomobil Distribütörleri Derneği’nin de kurucusu olan Orhan Yüce, aynı zamanda derneğin “Onursal Başkanı“dır.
* Yüce Auto, ISO 9001 ve VW Grup TÜV kalite yönetimi sertifikalarına sahiptir.
* Yüce Auto A.Ş. Türkiye genelinde 36 Yetkili Satış, 38 Yetkili Servis ve Yedek Parça Satış Noktası ile hizmet vermektedir.
* 2014 yılında 14.537 araç teslim eden Yüce Auto, bir önceki yıla göre satışlarında %13.3 artış sağlayarak %2.48‘lik pazar payına ulaşmıştır.
Skoda Auto
* 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın en eski otomobil üreticileri arasında yer alan Skoda, 1895’te üretimine önce bisiklet ve motosikletle başladı.
* Skoda, 16 Nisan 1991 tarihinden itibaren bir Volkswagen Group markasıdır.
* Marka, bugün dünya çapında 7 farklı modelin üretim ve satışını gerçekleştiriyor: Citigo, Fabia, Roomster/Praktik, Rapid, Octavia, Yeti ve Superb.
* 2013 yılında Skoda, 15 milyonuncu aracını üretti.
* 2014’te bir takvim yılı içerisinde 1 milyondan fazla araç satan Skoda tarihinde bir rekor kırdı.

1 yorum:

  1. paranın karşılığını tam veren bir otomobil.2001 den beri değişik versiyonlarını kullandım.şimdi octavia scout kullanıyıruz.dizel düz.otomotiği gelince yenileriz.fiat larını iki kademe aşağıda tutsanız türkiyenin en fazla satan markası olur.bazı modellerdeki plastik aksamını yumuşak malzemeyle değiştirmenizi öneririm.alanyalı skodacı m.emin çağırıcı

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..