Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sevilen bir otomobil ve hayranları bir araya geldi.

KIA’nın popüler modeli cee’d’in hayranları tarafından kurulan “cee’d Club TR”nin üyeleri, yenilenen cee’d’i özel bir etkinlikte test etti. 25 Ekim Pazar günü İstanbul Sarıyer’deki Life Park’ta yapılan etkinliğe 100’e yakın cee’d hayranı katıldı. Yenilenen cee’d’in artan motor gücü, 7 ileri DCT şanzımanı ve yakıt ekonomisi özelliği katılımcılardan tam puan aldı. “cee’d Club TR” üyeleri, test sürüşünün yanı sıra yapılandiğer etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi.


 KiA severler ve Yeni Cee'd

KIA’nın son yıllarda yükselen başarı grafiğinin başrol oyuncuları arasında yer alan cee’d modelinin, Türkiye’de özel bir hayran grubu bulunuyor. cee’d sevenlerinin kurduğu “cee’d Club TR” üyeleri, KIA’nın da katkılarıyla özel bir etkinlikte bir araya geldi.
25 Ekim Pazar günü İstanbul Sarıyer’deki Life Park’ta yapılan etkinlikte kapsamlı değişikliklerle yenilenen cee’d modeli test edildi. cee’d hayranları farklı bir söylemle yola çıkarak aileleri ile birlikte katıldıkları bu etkinliğe, “Test sürüşü değil mest sürüşü” tanımlamasını yaptı.

 KiA severler ve Yeni Cee'd


Toplam 96 kişinin katıldığı etkinlik, brunch ile başladı. Katılımcılar, keyifli bir brunch’ın ardından gün boyunca 5 adet cee’d aracını test etme, merak ettikleri konularla ilgili Çelik Motor yetkililerinden bilgi alma fırsatı buldu.

Geliştirilmiş KIA cee’d’in modern dış tasarımı ve iç tasarımında yapılan değişiklikler KIA cee’d Club TR üyeleri tarafından ilgiyle karşılandı. 1.6 litre CRDI dizel motor ve 7 ileri DCT şanzıman ile %35’e varan yakıt ekonomisi elde edilmesi test sürüşlerinde kullanıcıların en çok üzerinde durduğu konular arasında yer aldı. Aracın sürüş, konfor ve yol tutuşu özellikleri de diğer yeniliklerle birlikte tam puan alırken, kullanıcılar park etme anlarında Akıllı Park Yardım Sistemi özelliğinden de faydalandı.

KIA cee’d Club TR etkinliği, test sürüşlerinin ardından yapılan barbekü partisi ile son buldu. Dopdolu ve keyifli bir gün geçiren katılımcılara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..