Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Otomobil Yarışı Bu Kez Kocaeli'de

 Yerli otomobil pistlerde yarışıyorYerli otomobil Volkicar  Fırtınası, bu haftasonu Körfez'de esecek..
 Tübitak'ın hazırladığı yerli otomobil tanıtıldı ardından bu amaç için Saab 9-3'ün altyapısının kullanılacağıı gündemde yerini aldı.Tartışmalı ancak özünde  desteklenmesi gereken bir çalışma... Bunu yanında Volkicar gibi yerli otomobillerde unutulmamalı! Ve onlarda desteklenmelidir..Yıllardır pistlerin tozunu atan Volkicar, Avrupa'dan Asya'ya ihraçta ediliyor..
Lassa V1 adıyla yapılan yarışlar, en heyecanlı sezonlarından birine sahne  oluyor, Türkiye'nin ünlü ve gelecek vaat eden pilotları birbirlerini geçmek için çabalıyor. 18 Ekim 2015 Pazar günü yapılacak 5. Ayak yarışında liderlik için eşit puanda olan Can
Tolon ve Yağız Avcı tam bir şampiyonluk mücadelesi verecek.
 Lassa V1’de gözler liderlik mücadelesinde. Bir önceki Aydın Şehir yarışında yaşanan sürprizlerle liderlikte eşit puana çıkan Can Tolon ve Yağız Avcı,Körfez pistine en hızlı olmak için çıkacak. Burak Çukurova ise sadece 1 puan arkalarında ve 3 seneden sonra yeniden şampiyon olmayı çok istiyor.
REKABET TÜM KATEGORİLERDE DEVAM EDİYOR
Burak Ertem’in geçen yarışa katılamaması ve Burak Sohtorik’in diskalifiye edilmesi ile Aydın’da kazandığı puanlarla 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup liderliğinde rahatlayan Özgür Gür genel klasmanda yukarılara çıkmak istiyor. Genç pilotlar Ayhancan Güven, Toprak Candan, Kadir Akça ve Ali Türkkan hem kendi klasmanlarını kazanmak, ama en çok tecrübeli rakiplerinin önüne geçerek önümüzdeki sene için iddialı olmak istiyorlar.

NTV SPOR CANLI YAYINI PAZAR 16:00’DA
Lassa V1 5. Ayak Körfez yarışı 16:00 itibari ile başlayacak ve NTV SPOR’dan canlı olarak yayınlanacak. Genel klasmanın haricinde Gençler Kupası ve 40 yaş üstü pilotların yarıştığı Master Cup’ta mücadele devam edecek. Pistte yada ekran başında olamayanlar için ise internet üzerinden www.ntvspor.com/canliyayin adresinden yarış izlenebilecek.

Lassa V1’de birinci olan pilot 10.000 TL, ikinci 4.000 TL ve üçüncü olan pilot 2.000 TL kazanacak.

LASSA V1 2015 YARIŞ TAKVİMİ
1. 9 MAYIS 2015 KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ
2. 31 MAYIS 2015 ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ
3. 30 AĞUSTOS 2015 ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ
4. 4 EKİM 2015 AYDIN ŞEHİR YARIŞI
5. 18 EKİM 2015 KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ
6. 8 KASIM 2015 ADANA ŞEHİR YARIŞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..