Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Avis’le Mil’yoner Olmaya Var Mısınız?

 Avis hakikaten mil'yoner yapıyor!Araç kiralama sektörünün lideri Avis, avantajlı araba kiralama kampanyaları ile araç kiralamayı daha ulaşılabilir hale getiriyor. Üstelik bunu yaparken size fayda sağlamayı ihmal etmiyor.Avis, çeşitli markalarla yaptığı işbirliği kampanyaları ile hesaplı araç kiralamanın yolunu açarken, aynı zamanda cazip hediyeler sunuyor. Bu
fırsatlardan biri de Miles&Smiles kampanyası.
Avis’in Miles&Smiles üyelerine özel kampanyası sayesinde Miles&Smiles üyeleri, 31 Aralık 2015 tarihine kadar Avis’ten yapacakları araç kiralamalarında 1500 mil kazanıyor. Ayrıca Türk Hava Yolları misafirleri ise Avis’te %30 indirim avantajı elde ediyor. 
Eğer siz de THY Miles&Smiles üyesi iseniz; Avis’ten Türkiye, Amerika, Avrupa ve Kanada'da yapacağınız 3 gün ve üzeri kiralamalarda 1500 Mil kazanabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanarak seyahatiniz boyunca Avis konforunu yaşayabilir, aynı zamanda biriken millerinizle ödül bilet alma şansınızı arttırabilirsiniz.
Üç güne kadar olan kiralamalarınızda 500 mil kazanırken, üç gün ve üzeri kiralamalarda 1500 mil sahibi olacaksınız. Ayrıca Classic E191400, Elite E203800, Garanti Miles&SmilesCard K421200 indirim kodlarıyla yapılan rezervasyonlarda Bonus mil kazanabileceksiniz. Tüm Miles&Smiles kart üyelerinin yararlanabildiği bu kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli. 
Araç kiralama şirketleri arasında lider konumunda olan Avis, sağladığı müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet anlayışı ve tüm dünya Avis'lerini satış ve rezervasyon konusunda on-line birbirine bağlayan “Wizard” ağı ve araç kiralama kampanyaları ile araç kiralama konusunda ilk başvurulan adres oluyor.
Avis’in geniş, konforlu, lüks ve ekonomik araç seçenekleri arasından sizin ve ailenizin ihtiyaçlarına en uygun aracı bulabilirsiniz.Kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmetleri sunan Avis, kiralama esnasında sizi rahat ettirecek Navigasyon, HGS, Bebek koltuğu gibi ürünleri ek ücret karşılığında sunuyor.
Avis’in güvenli ve konforlu araçlarıyla hafta sonu kaçamaklarınızda veya şehir dışı seyahatlerinizde rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz. Avis’in araç kiralama fırsatları  hakkında detaylı bilgi almak için www.avis.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..