Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Emisyon denince akla gelen Volkswagen'in markalarına talep var

Volkswagen; motosikletten orta sınıf otomobile, en üst spor ve lüks araca, ticari araçlara kadar geniş bir alandaki markalarıyla dünya liderliğine oynuyordu.Birden emisyon skandalı patlak verdi.Bir çok markada hata ve geri çağırma oluyordu.Ancak bu kez, bilerek bazı şeylerin bir programla saklanmış olması diğerlerinden ayırdı!


vw Brezilya


Bir dönem bazı otomobil marka veya markalarını almak isteyen (Suzuki, Alfa Romeo gibi) Alman Halk Otomobili'ne farklı markaları için teklifler geliyor;

Efsane 911'i imal eden Porsche'ye Aston Martin'in,
Hindistan firmalarının Skoda'ya,
Audi'ye Honda ve Hyundai'in talip olduğu haberleri dünyanın her tarafında dolaşıyor.
Volkswagen'in satışları ve hisse senetleri düşerken ilerleyen zamanlarda işçi çıkarmaya, sponsorluklardan çekilmeye, reklam ve diğer masrafları kısmaya başlayacaktır.
Geri çağırılan otomobillere takas yapılması teklif edilebilir ve buradan dünyanın ikinci numarası tekrar çıkışa geçebilir düşünceside otomotiv çevrelerinde konuşuluyor!
Kayıpları azaltmak adına Volkswagen belki bazı markalarını satabilir ama bunların arasında Porsche ve Audi olmaz diye düşünüyorum.Grup markaları VW, Audi ve Porsche üçlüsünün üzerine gelişti, büyüdü.
Bugatti, Ducati, Scania, Bentley belki Lamborghini satılabilir ama az evvel saydığım üçlüye dokunulmaz.. Bunlar Almanya ve Volkswagen Grup dendiğinde ilk akla gelen en köklü en bilindik markaları..
Bu şartlarda, yerli otomobil içinadı geçen Saab 9-3 platformu satın alınmamış olsaydı
Skoda veya Seat , hiç olmazsa bunlardan birinin bir modeli tüm haklarıyla satın alınabilirdi!
(Nereden nereye geldikl! )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..