Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Allianz Hızlı Kasko Teklifi

Kasko teklifi almak için en uygun ve en hızlı şekilde hareket eden firmalardan destek almanız gerekir. Aracınızın modeline, yılına ve fiyatına göre şekillendirilen bir sigorta poliçesidir. Hızlı ve uygun fiyat almak için online başvuru yapacağınız ve destek alacağınız internet siteleri de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra,





 kasko yaptırmayıp planladığınız şirketle de görüşebilirsiniz. Kasko sigortası fiyatlarını belirleyen faktörlerin en önemlisi teminatlardır. İhtiyacınız olmayan teminatları alıp yüksek bedeller ödeyebilirsiniz. İhtiyacınız olan teminatları alamadığınız takdirde bir hasar anında sorun yaşayabilirsiniz.

Kasko değer listesi alacağınız teklifi değerlendirmek ve oluşturmak için baz alacağınız bir listedir. Burada araçla ilgili tüm detayları giriyorsunuz ve bu bilgiler doğrultusunda aracınızın kasko değeri belirleniyor. Bu işlemi experler aracılığıyla da yapabilirsiniz. İşinde uzman bir exper tarafından aracınızın değeri belirlenir ve ona göre kasko işlemleri başlatılabilir. Kasko şirketleri size bunun için gerekli desteği vereceklerdir. Online işlemlerde exper olmadan hareket edeceksinizdir.

Allianz ise dünya çapında bir sigorta şirketi olarak size beklediğinizden fazlasını vermektedir. 70’ten fazla ülkede hizmet veren ve ülkemizde 25 yılı aşkı süredir faaliyet gösteren Allianz, kasko yapmak için size gerekli olan tüm hizmeti verir. Ayrıca tüm oto genişletilmiş sigorta kasko sigortası ile aracınızı teminat altına alıyor. Üstelik birçok indirimden yararlanma imkanına da sahipsiniz. Aracınıza kasko yaptırmak hakkında öğrenmek istediğiniz ne varsa herhangi bir şubeye gidip gerekli desteği alabilirsiniz. İşlemlerinizi de hemen başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..