Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Kasko Yaptırmak Ne Kadar Önemli?

Hayatınızda sizi ne zaman, nelerin beklediğini ve ne sonuçlar ile karşılaşacağınızı hiçbir zaman bilemezsiniz. Bu bilinmezlik ile hiçbir zaman hayat sürmez. En iyisi bazı olumsuz olaylara karşı özellikle maddi anlamda önlemler almamız gerekebilir. Hele ki bu önlem sizi, sevdiklerinizi ve çevrenizi ilgilendiriyorsa iki kat daha fazla özen göstermelisiniz demektir.
Mal sigortalarının bir türü olan kasko sigortası; motorlu kara taşıtının sigortalının iradesi dışında hasara uğraması, yanması, çalınması gibi durumlarda, tazminat ödenmesini sağlamak amacı ile yapılır. Kasko Sigortası karşı araçtaki hasarı değil, sigortalıya ait araçtaki hasarı teminat altına alan ve karşılayan bir sigortadır. Bir bakıma karayolunda ya

da otoyolda aracınız bir şekilde zarar gördüyse kasko sigortanız sizi güvence altına önemli bir sigorta türüdür. Tabi bu hizmetinde bir karşılığı vardır ve kasko sigortasını yapan, her bütçeye uygun firmalar oldukça fazla vardır. Tabi ki kasko sigortasında bir kaza oluşmasının gerektiği kadar da kazanın nasıl meydana geldiğinin de önemi vardır. Eğer bu kaza kasko sahibi tarafından kasıtlı olarak yapıldıysa kasko sigortası oluşan bu hasarı asla ödemez. Ayrıca alkollü araç kullanımı ve ehliyetsiz araç kullanımı olursa da kasko yine bu durumdan oluşan hasarı karşılamamaktadır. Kısacası kasko sigortasının ödeme yapıp yapmaması, kazanın kim tarafından ne nasıl yapıldığının saptanması sonucunda belirlenir.

Sizi herhangi bir kaza esnasında maddi şeyleri düşünürken görmeyi asla istemeyiz. Zaten olayın şokunu üzerinizden atamamışken bir de maddiyatı düşünmek size iki kat daha fazla zarar verecektir. O talihsiz zamanlarda kafanıza bir de bu gibi problemlerle doldurmak istemiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden sizde Generali Kasko Sigortanızı aktif hale getirmelisiniz. Aksi taktirde daha büyük kayıplar yaşayabilir bunun sonucunda daha çok yıpranabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..