Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Fuar yaklaşırken otomobilde en yeni haberler

 Kia'dan hibrit SUV Cenevre Otomobil Fuarı'nda başta Avrupa markaları olduğu gibi bir çok dünya markası ve Türkiye de üretilen araçlar ziyaretçilerin karşısına çıkacak.3 ile 13 Mart arasında açık kalacak otomobil fuarında; 
30 ülke, 200 firma, 120 lansman, 10 000 gazeteci, (yaklaşık) 700 000 ziyaretçi olacak..

Bursa'da üretilen Fiat Egea/Tipo modelinin Estate/SW
ve hatchback versiyonları, Toyota'nın bu yıl sonlarında Sakarya'da üretmeye başlayacağı kompakt SUV C-HR modeli de fuarın gözdesi olmaya aday otomobiller olacak. Alfa Romeo Giuletta, Aston Martin DB11, KIA Niro, Lexus LC 500 Coupe, Lotus Elise CUp 250,Mc Laren 570GT gibi modellerde ilgi çekecek otomobilerden bazıları...


 

Alman Çevre Yardımlaşma Derneği ile Daimler arasında , Volkswagen 'in emisyon konusunda yaşadıkları gibi yanıltıcı reklam ve bilgiler sebebiyle bir mahkeme sözkonusu!
Sözkonusu araç  Mercedes benz GL Klasse.Haberin kaynağı ise  automobil-produktion.de/dpa

Volkswagen'i büyük bir geri çağırma dalgası beklediği zaten tahmin ediliyordu, olasıydı. Bu durum yine Avrupa başta olmak üzere dünya basınında ve sanal alemde dillendiriliyor..

Volkswagen bir yandan emisyon konusuyla ilgileniyor diğer taraftan yeni otomobiller geliştirmeye devam ediyor. Bunlardan biride Captur 'un rakibi olacak  B sınıfı bir SUV.Aracın adı SuvWagen olabilir!!!

Alman Otomotivcileri, Çin pazarından artış bekliyorlar. Çin pazarı  büyüklüğüyle kendi başına, uluslarası markaların diğer ülkelerdeki  zararlarını bile kapatabilecek konumda!

Motor ve traktör üreten Konyalı firma Tümosan, Adanalı Ceytech ile ortak forklift üretimine başlıyor..

Bir General Motors markası olan Cadillac, Çin'de ;CT6 modeliyle  BMW, Mercedes Benz ve Audi'ye rakip olarak 100 000 otomobil satmayı hedefliyor.

Güney Kore markası KIA,  yeni modeli Optima Sportwagon ile Volkswagen Passat Variant ve Ford Mondeo SW modelelrine rakip olmak istiyor.Araç, hibrit seçenekleriyle çevrecilere göz kırpıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..