Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Emisyon, Alman markalarının peşini bırakmıyor; VW, Audi, Mercedes, Opel, Porsche

 Emisyon skandalında ikinci perdeEmisyon değerlerini düşük göstererek, 2015 yılının son aylarından beri otomotiv ve ekonomi dünyasının 
en çok gündemde yer alan markasına yine Almanya'dan yenileri geliyor!Alman Motorlu Taşıtlar Dairesi'nin incelemeleri sonucu Volkswagen, Opel, Porsche, Audi ve Mercedes Benz markalarının bazı modellerinde emisyon değerleri düzensiz görüldü.Bu sebeple 630 000 otomobil bu markalar tarafından geri çağırılacak.
Ancak emisyon değerlerinde düzensizlik görülen araçların Volkswagen haricindekilerde  özel bir bir programa rastlanmadığı açıklanırken belli bir sıcaklık seviyesinde egzoz gazının temizlenme olayı devre dışı kaldığı ilgli kurumlarca açıklandı.

İncelemede  sonucu geri çağırılacak araçların Volkswagen; Crafter ve Amorok,
Porsche; Macan, Audi; A6, A8 ve Q5, Mercedes Benz; A, B ve V Serileri ile
Opel; İnsignia, Zafira ve Cascada olduğu belirtiliyor.Bu modeller Türkiye'ye de ithal ediliyor ancak  bu konuda bir açıklama ve bilgiye şu ana kadar rastlanmadı..
Diğer taraftan emisyon  skandalınında katkısıyla Volkswagen AG, 2015 yılını 1 milyar 582 milyon Euro, net zararla geçti..


 Kaynak http://www.automobil-produktion.de/hersteller/wirtschaft/audi-porsche-daimler-vw-und-opel-muessen-rueckrufaktion-starten-119.html
http://www.dunya.com/dunya/yabanci-sirketler/5-alman-devi-otomobilleri-geri-cagiriyor-297631h.htm
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/5-dev-otomobillerini-geri-cagiriyorbr/46000/46182/
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/sirket-raporu/volkswagenden-dev-zarar/46187/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..