Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

102 000 TL ödüllü heyecan başlıyor, TRT'den canlı yayınlanacak

 Yerli otomobil, yerli yarış serisiyle geri dönüyorYerli otomobil Volkicar'ların yarıştığı V1 Challenge; sezonu İzmir'de açıyor.Bu yıl bazı nedenlerle ara vermek zorunda kalan yarış serisi, sürpriz şekilde 31 Temmuz'da İzmir'de start alıyor.V1 Yarışları, bu kez izmir Ülkü Pisti ve efsane şampiyon Ümit Ülkü merkezli olarak hayata geçecek.Volkicar'ların bu yıl en çk ses getireeği, ilgi göreceği bir sezon olması bekleniyor..Bu kez yarışlarda,
ünlü ve ilgi çekecek pilotların olması sözkonusu..

Toplamda 12 yarış, Cumartesi ve Pazar günü; İzmir, İzmit ve Aydın'da gerçekleştirilecek..
 Yerli otomobil, yerli yarış serisiyle geri dönüyor
  Ümit Ülkü ve ekibi yönetiminde dünyanın değişen ekonomik koşullarına uygun tasarlanan ve geniş kitleler tarafından ilgi görecek, hesaplı maliyetlerle yarışma imkanını sunan V1 Challenge, Temmuz ayıyla beraber merkez üssünü de İzmir’e taşıdı.

20 pilot, yeni bir yüzle hayata geçecek olan yarışlarda seyircilere heyacanlı anlar yaşatacak.Volkan Işık'ın çabalarıyla gerçekleştirilen Volkicar markalı otomobiller, ilk kez 2011 yılında yarışmaya başladı.

2016 sezonunda V1, toplam altı hafta sonunu kapsayacak ve 12 yarış üzerinden koşulacak. Her hafta sonu Cumartesi veya Pazar günü, tek gün süreli yapılacak olan organizasyonlarda, antrenman, sıralama turları, 1. yarış ve 2. yarış olmak üzere toplam 2 yarış yapılacak. Her yarıştan ayrı ayrı puan ve para ödülü kazanılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..