Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Dünya Otomotiv Konferansı'nı organize eden Worldwide Partnerships'ten Duyuru (Bilgilendirme)

Otomobil dünyasının önemli etkinliklerinden Dünya Otomotiv Konferansı ile ilgili bir açıklama yapıldı;
''15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’de yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Worldwide Partnerships ailesi olarak duyduğumuz üzüntüyü dile getirir, bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ederiz.
Olayların konferansımıza herhangi bir etkisi olmadığını belirtir, güncel gelişmeleri
aşağıda sizlerle paylaşmak isteriz.

1. GÜN

- Global trendler, Türk Otomotiv Endüstrisini nasıl etkileyecek?
Dünya’da otomotiv sektörünün bir çok alanda yaşanan gelişme ve dönüşümün, Türkiye otomovi sektörü üzerinde etkileri analiz edilecektir.

- Endüstri 4.0 ve Dijitalleşmede Türkiye’ye nerede? Bu gelişmelerin otomotiv ve lojistik sektorlerine potansiyel etkileri neler olacak?
Çok sık duyduğumuz Endustri 4.0 ve Dijitalleşme’nin firmalar için önemi, sunduğu avantajlar ve takip edilmemesi durumunda sebep olabileceği hayati sonuçlar, uzman konuşmacılarımız tarafından tartışılacaktır.

- Transatlantik Anlaşması (TTIP) ve AB Gümrük Birliği konularında güncel gelişmelerin sektöre etkileri neler olacak?

ABD ve AB arasında yapılması planlanan Transatlantik Serbest Ticaret ve Yatırım Ortaklığı Anlaşması’nın, Amerika pazarında AB’li üreticilere karşı Türkiye’nin daha dezavantajlı konumda olma ihtimalleri, buna bağlı olarak AB Gümrük Birliği anlaşması düzenlemeleri hakkında güncel bilgil paylaşımları olacaktır.

- Dijital dönemde Tedarik zinciri ve Lojistik firmaları ile işbirliğinin otomotiv sektörü için önemi nedir?
Güncel araştırmalar: güçlü olmak ve güçlü kalmak için işbirliğinin altını çizmektedir. Son yıllarda Dünya’nın en büyük 500 firmasının ömürleri kısalarak bu listede kalma süresi ortalama 61 yıldan 18 yıla düşmüştür. Bununla birlikte Dünya devi firmaların aktif olarak imzaladığı işbirlikleri bu analizlerin destekleyici kanıtı olarak nitelendirilmektedir. Bu oturumda da sektörün vazgeçilmezi olan tedarik zinciri ve lojistik firmaları ile olan ilişkinin önemi tartışılacaktır.


2. GÜN
-Türkiye ve Dünya’da Akilli Ulasim Sistemleri (ITS) hakkında gelişmeler ve altyapı çalışmaları neler?
Bu oturumda Akıllı Ulaşım Sistemleri (ITS) hakkında güncel gelişmeler ve bu konuya bağlı altyapı çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı olacaktır.

- Elektrikli araç ve batarya teknolojilerinde neler oluyor
Sektörün en çok yoğunlaştığı konulardan olan elektrikli araç ve batarya teknolojileri hakkında Türkiye ve Dünya’dan yeni teknoloji ve gelişmeler sunulacaktır.

- Sürücüsüz (Autonomous) ve Bağlı (Connected) araçlar hakkında gelişmeler nelerdir?
Sürücüsüz ve Bağlı araç teknolojileri hakkında güncel gelişmeler aktarılacak, AB’nin bu konudaki regülasyon çalışmaları paylaşılacaktır.''

Bilgi ve başvuru için;
www.worldautomotiveconference.co.uk
www.dunyaotomotivkonferansi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..