Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Dacia; Sandero, Sandero Stepway, Logan ve Logan MCV

 Yeni Dacia modelleri geliyorDacia , Paris Motor Show'da dört yeni model tanıtacak; Sandero, Sandero Stepway, Logan ve Logan MCV.
Araçlar, Dacia müşterilerinin beklentilerini karşılamak için yeniden tasarlanan otomobillerde kendine özgü yeni ön tampon, ızgara, hava girişleri ve LED'lerinde
yer aldığı far grubu daha dikkat çekici hale gelmiş.

29 Eylül 2016 tarihinde Fransa'da gerçekleştirielcek olan Paris Motor Show'da yapılacak basın toplantısıyla yenilenmiş Sandero, Sandero Stepway, Logan ve Logan MCV otomobilseverlerin ve sektörün önüne çıkacak.Dört otomobilde karektersitik anlamda olduğu kadar araçların ekonomik fiyatla sunulması anlamında genel olarak aynı yüze sahipler.
 Yeni Sandero
 Sandero, Sandero Stepway, ve Logan’ın arka farları da yeniden tasarlandı. Araçların iç mekânlarında ise donanımlar, malzeme, ergonomik özellikler ve  saklama alanlarında değişiklikler dikkat çekiyor.

 Yeni Dacia modelleri geliyor
 Dacia’nın yeni modellerinin tanıtılacağı Paris Otomobil Fuarı basın toplantısı www.renault.com ile birlikte www.facebook.com/Dacia adreslerinden eşzamanlı olarak yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..