Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli otomobili yapacak babayiğitler yakında ve Apple iCar, Mazda Skyactiv-X

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak'ta TSO tarafından "Zonguldak Ekonomi Zirvesi" nde Filyos Vadi Projesi'nde yerli otomobil fabrikası kurulması istenirken '' Türkiye'nin markası olan yerli otomobili yapacak babayiğitler var.Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra kamuoyuna açıklayacağız'' dedi.




Yerli otomobilin üretilmesini neredeyse her bölge, her şehir kendi sınırları içinde istiyor..Bence son bilgi ve ip uçlarına göre Sakarya bu işe çok yakın.Veya üretimin içinde Adapazarı'da olacak!


Yeni pick up gün sayıyor, personel taşıyıcı ise


Yerli otomobil ve yerli tank için adı geçen ve Karasu'da yeni fabrikası hazırlanan BMC, silahlı kuvvetler için 529 tane daha Kirpi üretecek. İlgili anlaşma geçtiğimiz günlerde imzalandı.





Yerli Motor, Yerli Tank ve Almanya


 Apple, Trump'ın isteğine (yatırımların ABD'ye dönmesi) olumlu yanıt vererek aldığı yatırım kararını açıkladı.Apple İPhone'ları imal eden Tayvan firması Foxconn'un ABD'de fabrika kurmasını sağlayarak otomobil sektörüne girecek olan şirket  dünyanın en değerli firması konumunda.Fabrikada sürücüsüz otomobiller bantlardan inecek.


Çin'li Saab'tan yeni bir konsept otomobil; NEVS InMotion!


Bu arada Mazda; benzinli motorları, her açıdan dizelden daha cazip hale getirecek bir çalışmaya imza attı.Skyactiv-X  adlı  benzinli motoru tanıtan Japon otomobil firması Mazda, yüzde 30 daha fazla tork sağlayarak  benzinli araçlarda yaklaşık yüzde 25 oranında yakıt tasarrufu sağladı.


Türkiye'nin Yeni Yerli Motoru Tanıtıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..