Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En İyi 10 Motor Ödülü Infiniti'de

Renault- Nissan- Mitsubishi  İttifakı Markalarından INFINITI; 3.0 Twin-Turbo V6 ile
 Üst Üste 2. Kez, Ward’ın En İyi 10 Motor Ödülü’nü KazandıI.NFINITI’nin 3000 cc,
çift turbo beslemeli V6 motoru (VR30 kodlu motor), Ward’ın 2018 model yılı En İyi 10 Motor listesine seçildi. VR Serisi motor, listede üst üste iki kez bu ödüle layık görülen iki motordan birisi oldu.





Q60 spor coupé modelinde sunulan gelişmiş VR Serisi motor, 400 HP güç ve 475 NM tork üretiyor.
INFINITI’nin ‘Empower the Drive’ sloganının önemli bir göstergesi olan ve premium müşterilerin markadan beklediği heyecan verici performansı sunan VR Serisi ödüllü motor, küresel satışlarda rekorlara imza atılan bir yılda kazanıldı.


YENi iNFiNiTi Q50; YENi SPORTiF SEDAN







INFINITI VR Serisi V6 motoru, Ward’ın En İyi 10 Motor Ödülleri’nin 24’ncü yılında, Ward’ın 2017 En İyi 10 Araç Kategorisi’nin kazananları dahil dünyanın dört bir yanından üreticinin yeni ve özellikle geliştirilmiş birçok motoru karşısında test edildi.

WardsAuto Genel Yayın Yönetmeni Tom Murphy: “INFINITI, bu yılın ‘En İyi 10 Motoru’ yarışında üst üste yer alan iki motordan birisi. Bu kararımız sırasında jüri üyeleri arasında herhangi bir görüş ayrılığı yaşanmadı. INFINITI Q60 spor coupé modelinde kullanılan 3.0 litrelik çift turbo VR V6 motor, yumuşak geçişlere sahip rafine yapısına rağmen, çok başarılı ara hızlanmaları ve kısa sürelerde yüksek hızlara çıkma özelliği sayesinde oldukça seri bir motor. Bu motor, V8 motorlar kadar güç üretmesine rağmen testlerimiz sırasında çok düşük yakıt tüketim değerlerine imza attı.” dedi.






INFINITI’nin VR Serisi 3.0 litrelik V6 çift turbo beslemeli motoru, sürücüyü içine çeken bir sürüş keyfi sunarken doğrudan enjeksiyon, azami oranda sürtünme ve turbo beslemesi sayesinde verimliliğini sürdürmek için yenilikçi teknolojilerden yararlanıyor. Hafif alüminyum yapısı, araç ağırlığını düşük tutmaya yardımcı olurken Q60 spor coupé modelinde üstün sürüş deneyimini sunmak için motorun tepkilerini artırıyor. VR Serisi 3.0 litre V6 çift turbo motor, INFINITI’nin Ward En İyi 10 Motor listesinde 14 yıl üst üste alan VQ motorundan sonra gelen yeni nesil bir güç ünitesi.




En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası...


INFINITI HAKKINDA
Merkezi Hong Kong’da bulunan INFINITI Motor Company Ltd.’nin dünyada 50 ülkede satış teşkilatı bulunuyor. INFINITI markası 1989 yılında doğdu. Markanın premium otomobilleri Japonya, ABD, İngiltere ve Çin’de bulunan tesislerde üretiliyor. 
INFINITI, 2008 yılında Avrupa pazarına sunuldu. INFINITI’nin Yokohama’da Atsugi-Shi, Londra, San Diego ve Pekin’de tasarım stüdyoları mevcut. Bugün yeni segmentlere yönelik olarak izlediği ürün stratejisiyle bir dönüm noktasında olan INFINITI, statükoya meydan okuyan cesur tasarımı ve yenilikçi sürücü-yardımcısı teknolojileriyle premium otomobil dünyasında öncü bir marka konumunda oldu. INFINITI, 2016 sezonu itibarıyla hibrid-teknolojisini Formula 1’de kullanıyor. INFINITI markası Türkiye’de 2009 yılından bu yana Bayraktar Grubu güvencesiyle pazara sunuluyor.

4 yorum:

  1. Yılmaz bey malesef ülkemizde Japon markaların kıymetini bilemiyoruz İnfiniti de tıpkı Lexus gibi ülkemizde değerini bilemediğimiz bir marka. Devletinden sadece Japon markaların değil Koreli üreticilerinde önünü açması ve halkı Japon-Kore otomobillere yönlendirmesi lazım. Bu konuda Devletin birşeyler yapması kesinlikle şart. Nedir bu ülkemizdeki Alman hegomanyası hiç anlamıyorum artık bu algının değişmesi lazım. Yoksa bu şartlar altında ülke olarak asla bir adım ilerleyemeyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzakdoğulular bize bedava arabamı veriyor yoksa.uzakdoğuya 1 liralık mal satıyorsak 10 liralık mal alıyoruz.turist, yatırım, ihracatımız hep bayıya.ürettiğimiz arabalrıda batıya satıyoruz.onlara satacağız ama almayacağız batılarda bunu yiyecek.sonra pekii.ekonomik akıl ile bağdaşmıyor bu yazılanlar..başımızdaki siyasiler bile makam arabalarını bile değiştirmezken bizlere ne oluyorsa.burası bir otomotiv sitesi ise teknik bilgiler, haberler öğrenelim.misalen iranda üretilen arabalar ilgilmi çekti bu gibi haberler hoşuma gittiği için ve başka bir yerde olmadığı için takip ediyorum bu siteyi.otomobil bir mal ve hizmettir.1 birimlik arabya zaten 2 birim ödüyorken neden içimize sinmeyen birşey alalımki veya başkasından bekleyelim, aldığı o dolabın yedek parçası geç geldiği için yaz sıcağında 1,5 ay buzdolapsız kalanı bilirim.

      Sil
  2. Bir şey alırken fiyat, tabiiki dayanıklılık, kalite bakılır.Ama aysbergin suyun altındaki kısmı nasıl? Yani servis, ilgi, yaklaşım.Yada eşdeğer veya alternatifi nasıl?
    Yani bir şeyin görünmeyen yanlarınıda incelemek, görmeye çalışmak çok önemli!
    Diğer taraftan otomov dahil satış yapmak isteyenlere yerli üretim şartını koymak lazım, teşvik ve düşük vergiyle desteklemek lazım!

    YanıtlaSil
  3. Yılmaz bey aysbergin altında ne varki. buzdolabı olayında servisi ve yedek parçası olmayan bir ürünün tüketiciyi zora sokması örneğini verdim. Uzakdoğu ülkeleri farklı mı yoksa bu konuda..bütün distribatörler ( her sektör için geçerli )Türk firmalarıdır. Honda göçük olayında malına sahip çıktımı..şimdilik değil.devlet zaten teşvik konusunda her alanda her türlü desteği veriyor, gerçi bizim sanayiciler ise herşeyi devletten bekliyor ve sağmal inek gibi de sağıyor. ben kendi çalıştığım sektörden biliyorum. ÖTV'yi mi kaldıracak yerli ve uzakdoğu arabaları için.rekabet kanunlarına aykırıdır.ama yapılırsa alırım ben.çünkü tüketici cebini düşünür ve bu konuda da tamamen haklıdır.herşeyin aslı ekonomik akla uygun düşünmek ve hareket etmektir.en revaçta oto sitelerinde fiat egea'nın testi yok.kendi ülkemizde tasarlanan ve üretilen bir arabayı dahi sahiplenemiyoruz.satılmasına bakmayın gönüllerde yok.premium markalar citroen , peugeot, kia dan fazla satıor daha pahalı olmasına rağmen. aynı şekilde daha pahalı samsung ve apple nin pahalı telefonları bizde üretilen montaj yerli telefonlardan fazla satıyor.aslında sorum bizim gösteriş ve özenti hastalığımızda .anlatmak istediğim apple alsanda samsung alsanda para bir çine( ikidide orda üretiliyor) gidiyor bir amerikaya ( yazılım , çip ), kore ye ( oled ekran ) gidiyor sonuç olarak para bizden çıkıyor. yerli tel alsanda birşey değişmez çoğu parça ve yazılım dışarıya ait.zaten de tercih etmiyoruz, ucuzcular hariç.sonuç olarak bunları çözmek için iyi bir ekonomik, teknik bir akla sahip olmak gerek, uzakdoğu malları alalım demekle olmuor onu almak içinde döviz gerek.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..