Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tegin Speedster ve Tegin Road Storm, Tegin Arge'den

Speedster ve Road Storm, bir otomobil ailesinden sadece ikisi. Speedster, akıcı çizgileri, normalinden daha kısa ön camı, farklı geometrideki farları, yanlara ve geriye açılan kapılarıyla muhteşem bir spor otomobil, muhteşem bir cabrio.. En az onun kadar dikkat çekici ve hoş bir tasarımla tekerleri yere basan otomobil ise Road Storm. 

 


Gövde dışındaki tekerleri, öndeki ve arkadaki kanatçıklar ise genel tasarımla öyle bütünleşiyor ki, bir nevi kuşun kanatları gibi.. Yol Fırtınası diye de tanımlanabilecek bu otomobil de üstsüz bir araç! Ön ve arka lambalar, aracın ön cam hizasında normal araçlara göre yukarıda konumlanmış. Formula 1 araçları yola uygun hale getirilse bu kadar olur denilebilecek Road Storm ve Speedster, bir Tegin Arge tasarımı..




Tegin Arge; tasarım, modelleme gibi konularda dikkat çeken çalışmalara imza atıyor.. Ve kendilerini şu şekilde anlatıyor;




" Biz çok uzun zaman önce Teginarge olarak bir marka oluşturduk. Kısa zaman önce bir marka daha oluşturduk oda Metamotivebrothers. Bu markaların ikisi de tescillidir.






Peki neler yapıyoruz?

Teginarge platformunda yapmak istediğimiz ve sürekli hale getirmek istediğimiz konular: Otomobil konusunda kendi araştırmalarımız ve öğrendiklerimiz kapsamında en doğru çizgilerle ve  ölçülerle yaptığımız çalışmaları sergilemek ve bir gün gerçek bir otomobil yapabilmek için çalışmalarda bulunmak.





 Bir yandan da bizden tasarım isteyenlere hayallerindeki tasarımları  modellemek birebir ölçekte modellemesini yapmak. İsterlerse 1/5 - 1/10 - 1/18 ölçekli modellerini yapmak. Aynı zamanda sitede belirtilen diğer alanlarla ilgilide işler yapmak.




Metamotivebrothers' ta da şu anda biraz eğlenceli video içerikleri üretiyoruz. 




Wİnd tunnel tarzında küçük ölçekte model otomobillere duman akışı vererek yüzeysel aerodinamik çizgisini deneyimliyoruz. İlerleyen tarihlerde farklı işlerimizde olabilir.




Designer Brothers olarak bu şekilde ilerliyoruz. Belki bir gün daha ileri versiyon işler yapmak dileğiyle çalışıyoruz ve tabiki hedefimiz Tegin Speedster ve Tegin Roadstorm'u bir gün  gerçekleştirme hayali ile çalışmaya devam ediyoruz. "

Designer Brothers
Teginarge
Metamotivebrothers

Teginarge:

Metamotivebrothers
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..