Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

% 100 Milli, Elektrikli ve Yerli; Lensin

Milli imkanlarla imal edilen yeni araç, elektrikli bir istif makinesi.Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü'nde yapılan WIN Endüstri Fuar'ında tanıtıldı.LENSiN adını taşıyan elektrikli araç, Lensin Otomotiv ve İstif Firması tarafından geliştirildi.




Fuarda sergilenen turuncu renkli makine Lensin APRT30 modeli bir araçtı.

Firma, http://lensin.com  adlı internet adresinde; yaptığı çalışma ve araçları şu şekilde anlatıyor;

2012 yılı itibari ile globalleşen dünya ihtiyaçlarına yönelik başlatmış olduğumuz AR&GE çalışmalarımızla ve kendi imkanlarımız ile yenilenebilir olan enerji kaynaklarından elektriği kullanarak %100 yerli imalat olan ELEKTRİKLİ FORKLİFT ile TÜRKİYE ve dünya piyasasına 2018 yılında giriş yapmıştır.


Tasarım ve proje başta olmakla  beraber ELEKTRİKLİ FORKLİFT’in gövde tasarımı,elektrik motorları ve yazılım olmakla birlikte tüm elektronik parçaları firmamız LENSİN OTOMOTİV ve İSTİF tarafından tamamen yerli olarak imal edilmektedir.



Vizyonumuz:Içinde bulunduğumuz  sektördeki    güçlü konumumuz ve  sahip  olduğumuz  kaynaklarımız doğrultusunda sektörün geleceğinin şekillendirilmesinde rol üstlenmek.
Misyonumuz:Müşteri memnuniyetinin; güvenilir, özverili hizmet anlayışının ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmenin bizi başarıya ulaştıracak en önemli değerler olduğunu bilerek hareket etmek.
Değerlerimiz:    Müşteri memnuniyetini sağlamak birinci hedefimizdir.    Kurum içerisinde herkes şirketin bir parçasıdır, bu yüzden çalışanların motivasyonu en önemli çıkış noktamızdır.    Içinde bulunduğumuz toplum ve çevre lehine hareket etmek temel değerlerimizdendir.

 
   
 Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, çalışanlarımız ve toplumla olan ilişkilerimizde her zaman şeffaf ve açık iletişim temel özelliğimizdir.
    Karşılıklı güven ve saygı yaratabilmek, iletişim içinde olduğumuz bütün çevremiz için geçerlidir.    Değişen dünyaya ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmak; eğitim ve kendini geliştirme kurum kültürümüzün yapı taşlarıdır.Ekip çalışmasına verdiğimiz önem doğrultusunda ana bütünü oluşturan parçaların aynı hedef doğrultusunda hareket etmesini sağlamak görevimizdir.

Lensin Lift Otomotiv, Pendik'te faaliyet  gösteriyor.
Firma bilgileri şu şekilde;

Pervaz Sk No 16 Güzelyalı Pendik İstanbul
Tel; 0216 4945000  0532 4089053
www.Lensin.com
info@lensin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..