Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada, yeni adresine taşındı!

Lada'nın Türkiye 'ye gelişi  heyecanla bekleniyor. Lada'nın yeni internet sitesi de artık yayında.Bir zamanlar  Arkası Yarın diye  bir radyo programı vardı, onun gibi..Lada'nın Türkiye'de satışı;  bir yandan da yerli otomobil geldi, geliyor, üretilecek yada BMC'nin yeni çekici modeli bu kez tanıtılacak durumuyla aynı çizgide görünüyor!Ama hepsi biraz zaman alsa da sonuca varacak gibi de duruyor.





Yıllar sonra 2018 model Lada'ların geleceğinin işaretleri biraz daha belirginleşiyor;
İtalyan gaz sistemleri markası Zavoli ile Lada modellerinin 0 km araçlarının LPG dönüşümü için geçtiğimiz günlerde bir protokol imzalandı. 

İmza törenine katılımlar, Lada'nın belkide yıl sonuna kalmadan geleceğinin işareti durumunda; Zavoli Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Fırat, Sever Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Vatansever, İtalya Zavoli Srl CEO’su Cesare Pollini, Rusya Federasyonu Avtovaz firması adına Stanislav Glovoruhin, Rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Aydar Gasipgulin, Lukoil firması CEO’su Arash Repac ve Vladimir Davidovic..


Lada Vesta Sedan Cross var, Lada.com.tr yok!


Konuyla ilgili haber, Lada Türkiye'nin yeni internet sitesinde yer alıyor; http://lada.gen.tr/

Zavoli-Severoto-Lada basın bülteni aşağıda yer alıyor;

" İtalyan Zavoli markasının Türkiye distribütörü Zavoli Şirketler Grubu ile Rusya Federasyonu’nun en büyük otomobil üreticisi Avtovaz’ın üretmiş olduğu Lada markasının Türkiye distribütörü Sever Oto arasında sıfır araçları kapsayan LPG dönüşümü işbirliği protokolü imzalandı.

Kuşadası’nda düzenlenen törene Zavoli Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Fırat, Sever Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Vatansever, İtalya Zavoli Srl CEO’su Cesare Pollini, Rusya Federasyonu Avtovaz firması adına Stanislav Glovoruhin, Rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Aydar Gasipgulin, Lukoil firması CEO’su Arash Repac ve Vladimir Davidovic, Sever Otomotiv ve Zavoli Şirketler Grubunun yöneticileri katıldı. 
İmza töreninde konuşan Zavoli Polaris Enjeksiyonlu Otogaz Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Fırat Edemen, ülkemizde yeniden güçlü bir şekilde vitrine çıkan Lada araçların LPG dönüşümü için Türkiye distribütörü Sever Oto ile imzalanan işbirliği protokolü ile; kalitesi, gücü ve dayanıklılığı ile tanınan Lada araçların, tasarruf, yüksek performans ve yaygın servis ağı ile tanınan Zavoli sistemleri ile işbirliği sonucunda tüketicilerin kalite ve gücü, tasarruf ve güvenle elde edebilecek olmalarından duyduğu mutluluğu ifade etti. 

YAYGIN SERVİS AĞI VE GARANTİ

Sever Oto’nun, distribütörlüğünü yaptığı Lada araçların dönüşümü konusunda Zavoli Polaris’i tercih etmesinin mutluluğunun yanında sorumluluğunu da taşıdıklarını ifade eden Fırat Edemen, 5 bölge bayiliği ve 350 servis noktası ile araç sahiplerinin daima yanında ve hizmetinde olduklarını, güvenle ve gönül rahatlığı ile araçlarını kullanabileceklerini söyledi. Türkiye’de önemli bir pazara sahip olan LPG yakıtının, hem ekonomik hem çevreci olduğunu, yeni teknolojik yatırım ve AR-GE çalışmaları ile altın çağını yaşadığını belirterek konuşmasını sürdüren Fırat Edemen, “tüketiciye, kalite, performans ve tasarruf olarak yansıyacak bu işbirliği, çevre açısından ülkemize de büyük katkılarda bulunacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi, Zavoli, Cangas ve SAKA olarak %100 tüketici memnuniyeti ilkesiyle müşterilerimize güvenilir, yenilikçi, teknolojik ve doğa dostu ürünler sunmaya devam edeceğiz. Bu işbirliği ile Lada ve Sever Oto ailesine de hizmet verecek olmamız bizi gururlandırıyor” ifadesini kullandı."


Keşke bizde de olsa!



Lada, galiba geliyor; 85 bin veya 93 bin TL ile


Severoto'nun internet sitesinde  Lada gibi uzun zamandır yer alan bir marka daha var! 
O da Great Wall. Pick up ve SUV olmak üzere İki araç söz konusu.Lada'dan sonra sıra 
GW markasında..

Kaynak;
http://severoto.com.tr/
http://www.lada.gen.tr/



1 yorum:

  1. Bu devirde artık ucuz otomobil kalmadı artık her otomobil pahalı. 2.el iyi bir araba kalksanız en az 30 bini gözden çıkarmanız lazım. Ülkemizde kel Dacia bile 80 binden başlıyor fiyatlar resmen almış başını gidiyor çok şaçma bir vergi sistemine sahibiz. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum lütfen vergi sistemini düzenleyin. Dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz uçan araç fiyatlarıda cabası üstüne tuz biber ekiyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..