Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ve yerli araç, Yılkı; seri üretime başladı

Yılkı; 4x4 çekişli bir kamyonet ve  arazi aracı olarak uzun yıllar isteğe  göre üretiliyordu. Seri üretim için destek bekleniyordu.Ancak son durumda; Yılkı, artık seri üretiliyor.4x4 modeli dizel, 4x2  modeli ise  iki dizel, bir benzinli motor seçeneğine sahip.





Esnek bir şasiyle imal edilen araç artık YILKIYILMAZLAR A.Ş tarafından Türkiye yolları kadar ihracat amacıyla da satışa sunuluyor..Giresun ekonomisine katkıda bulunan Yılkı'nın fiyatı hakkında http://www.yilkiyilmazlar.com adresli internet sitesinde bilgi yok ancak telefon veya e posta aracılığıyla bilgi almak mümkün.


Yerli ve konsantre 4x4; YILKI






Yılkı 4x4 Teknik Özellikleri

Uzunluk;  389 cm
Yükseklik;  192 cm
Genişlik;  146/130 cm
Dingil mesafesi; 224 cm
Motor Gücü; 22 beygir, 16,17kw - 3000 dev/dk
Silindir sayısı; 2
Yakıt; Dizel/Mazot






Vites; 5 ileri / takviye 3 ileri
Şasi bükülme açısı; % 30
Süspansiyon; ön, bağımsız - helezon yay -arka, makas
Fren; ön, disk - arka, kampana
Lastik; 6.50/80 R 13





Yılkı 4x2 Teknik Özellikleri

Uzunluk;  389 cm
Yükseklik;  192 cm
Genişlik;  146/130 cm
Dingil mesafesi; 224 cm
Motor Gücü; 22 / 12  beygir dizel, 22 beygir benzinli
Vites; 5 ileri / takviye 3 ileri
Şasi bükülme açısı; % 30
Süspansiyon; ön, bağımsız - helezon yay -arka, makas
Fren; ön, disk - arka, kampana
Lastik; 6.50/80 R 13





 YILKIYILMAZLAR A.Ş kendini, vizyon ve misyonunu şu şekilde anlatıyor;

1960 yılında Kadir YILMAZ tarafından torna tesviye atölyesi olarak Giresun’a  hizmet vermekte  olan işyerimiz araştırmacı geliştirmeci kişiliği ile bölgenin teleferik ihtiyacını karşılamaya başlamıştır. Aynı zamanda da jeep araçları modifiye ederek patpat diye tabir edilen araçların temelini Giresun’da atmıştır. Yine toprak çapalama makinaları , endüstriyel motorlar , süt sağım makinaları  , motopomp , jeneratör , elektrik motorları , teleferik ekipmanları ve yedek parça satıcılığı yapmaktadır. İnşaat asansörleri , römork çeşitleri , 125-250 lt betonyer , yem makinası ,  200-500lt arası ilaçlama makinaları , özel siparişe göre imalatlar yaparak faaliyetlerine devam etmektedir. Yılmazlar Makina; kabiliyetli , girişimci kişiliği sayesinde YILKI adında 4x4 - 4x2 ve çeşitli motor seçenekleri olan arazi araçlarını uzun yıllar dizayn ederek ileri teknoloji kullanmak suretiyle üretimine başlamıştır.  Yılkı’nın seri imalatını ve ihracat seçeneklerini hayata geçirmek için ise  YILKIYILMAZLAR A.Ş ‘ nin kuruluşunu gerçekleştirmiştir. İş hayatına yeni bir renk katacak olan şirketimiz yeniliklerine devam edecektir. YILKIYILMAZLAR A.Ş. Giresun ve hatta Türkiye’nin ekonomisini güçlendirecek önemli ölçüde de istihdam yaratacaktır.





VİZYONUMUZ ;
Müşterilerimizin beklentilerini %100 sağlayan araçlar üretmek, üretim hacmini ve kapasitesini artırarak bulunduğu çevreye, bölgeye ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bir firma haline gelmek.

MİSYONUMUZ ;

Hayal ettiğimiz, yapmak istediğimiz hedeflere hiçbir zaman heyecanımızı yitirmeden ulaşmak için çaba sarf etmek, bizden sonra gelecek olan nesillere üretken bir bakış açısı aşılamak.


Yerli Otomobil ve Araç Markaları







 Bilgi için;
YILKIYILMAZLAR A.Ş
 Gedikkaya Mah. Sanayi Sit. 2.Blok No:11 GİRESUN
 0533 521 33 99
 0454 225 50 12

 serdaryilmaz28@hotmail.com
http://www.yilkiyilmazlar.com

7 yorum:

  1. Motoru Tümosandan alsalar yerlilik oranı artmaz mıydı?

    YanıtlaSil
  2. Araç biraz hafif olduğundan 40 - 50 beygirlik bir Tümosan motoruyla yerlilik oranı artabilir. Yeni motor markamız Erin Motor'da kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  3. Tümosan ın en küçük 48 beygir 3 silindirli motoru var. Aracı daha da geliştirirse o motoru takabilir. Erin motor tekneler için motor yapıyor. Bu araca gelmez bence.

    YanıtlaSil
  4. Önce Erin Motor sadece deniz araçları için motor imal etmiyor.Jeneratör kara ve deniz araçları olabilir.. Şu an için Yılkı'nın 22 ve 12 beygirlik motorları var. Erin ise 25 beygir.Kullanılabilir.Modifiye edilirse veya ona göre düzenlenirse 48 beygirlik Tümosan ve benzeri motorlarda kullanılabilir..

    YanıtlaSil
  5. Yüklü şekilde gidiş videosu yok niye paylaşmıyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.yilkiyilmazlar.com/ adresinde bir çok video bulunmaktadır..

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..