Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

En küçük BMW Sedan, Çin'den sonra Meksika'da!

Alman otomobil markasının konsantre sedanı, 
Çin'den sonra dalga dalga yayılacak mı?
Şimdilik ikinci durak Meksika!
BMW 1 Serisi Sedan (Sport Line)'ın tasarımı, karşı konulmaz bir sportiflik ile benzersiz ve modern bir tarz oluşturuyor. LED farları, çekici stop lambaları, 425 litrelik bagaj kapasitesiyle modern aile sedanını birleştiriyor.





Yeni sedanda,  NOM-163-SEMARNAT-ENER-SCFI-2013 test metotlarına göre kontrollü laboratuvar koşullarında, hava şartları, yakıt, topografik etkenler dahilinde yakıt verimliliği ve önemli CO2 emisyon değerleri elde ediliyor..







BMW 1 Serisi Sedan benzersiz kargo fonksiyonları ve esnek alanıyla   425 litrelik bir bagaja sahip. Arka koltuklar, bagaj alanını daha da genişleterek 40:20:40 oranında katlanabiliyor.. Katlandıktan sonra oluşan açıklık gövdenin tabanı ile aynı hizada kalırken, bu da bagajın daha esnek  olmasını sağlıyor.






 BMW 1 Serisi Sedan, esnek gövde ve kişisel medya ekranıyla  yolculuklar için unutulmaz bir konfor deneyimi sunuyor.


Porsche, Audi, Mercedes, BMC ve BMW'den sonra o marka da bisiklet üretiyor


BMW 1 Serisi Sedan,  1 Serisi Hatchback ile birbirini tamamlarken 2 serisi Active Tourer ile benzer altyapı ve teknolojik özellikleri kullanıyor.






BMW 118iA Sport Line  1500 cc 3 silindirli turbo motor ile  138 beygir güce ve 220 Nm torka sahip. 0-100 km/s hızlanma 9.4 saniyede tamamlanırken otomobilin son hızı ise 212 km/saat.


Trump, Mercedes'le mi uğraşıyor?








 120iA Sedan Sport  versiyonu ise 2000 cc 4 silindirli  turbo motor ile 194 beygire  ve 280 Nm torka ulaşırken 0 dan-100 km ye çıkış 7.5 saniyede tamamlanıyor.Azami hız 235 km/s olarak belirlenmiş.

En çok satılan motosiklet sıralamasında son durum; 1.Kuba, 2.Honda, 3. Mondial


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..