Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada 4x4 Vision; Yeni Lada Niva 2019

Lada, Moskova Otomobil Fuarı'nda gözleri üzerine topladı.Yıllardır neredeyse değişmeden üretilen ve klasik haline gelen efsane model Niva, şimdiki adıyla
 Lada 4x4'ün yeni modeli 4x4 Vision olarak otomobilseverlerin önüne çıktı.





Bir Renault-Nissan-Mitsubishi firması olan AvtoVAZ; son dönemde Vesta Cross,  Vesta Sport ile beraber Yeni Granta Serisi'nide tanıtırken 4x4 Vision ile cesur ve parlak bir tasarım, en iyi kalite ve ekipmanı en uygun fiyatla sunmaya devam edeceğini ilan ediyor..





Lada'nın Tasarım Direktörü Steve Mattin,  ürün portföyünün gelişmesinin sürdüğünü ifade ederken "LADA'nın geleceğini hazırlıyoruz. 4x4 Vision ile, efsanevi LADA 4x4 ''ten esinlenerek yeni aracın;  eşsiz , cesur ve enerjik bir tasarım potansiyelini gösterdiğini söylüyor.




Modern Lada Niva; Xray ve Vesta ile ortaya çıkarılan yeni Lada çizgilerinin devam edeceğini gösteriyor.


Yeni Lada Granta Sedan Satışa Sunuldu







Ön cam ve kaput olarak güncel 4x4, yanlardaki ikinci kapıların cam ve tavanın birleştiği alan ise güncel Dacia Duster'e gönderme yapıyor!


Belki de Dünyada Tek; Lada CJ 124, Jeep Niva yada Hacı Murat CJ, Serçe 4x4







Yeni Lada'nın motor seçenekleri belli olmamasına rağmen mevcut motorlarla Renault'nun küçük, ekonomik ve modern motorlarının da kullanılması şaşırtmayacak.Haliyle kişiselleştirilen multimedya uygulamalarıyla modern güvenlik sistemleri de yer alacaktır..


Lada (Niva) 4x4 , Artık İstanbul'da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..