Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Alman marka , o otomobillerin yenisini üretmeyecek

Otomobil dünyasında elektrikli, hibrit motorlu  otomobillerin yanında SUV ve pikapların satışları genel olarak artıyor.Sedan, SW tipi otomobiller ve dizel motorlarda giitikçe azalıyor. Dünyanın en eski otomobil firmalarından Opel'de bazı modellerinin yenisini üretmeme kararı almış!






Peugeot- Citroen markalarından ikisi olan Opel ve onun İngiltere'de yansıması olan Vauxhall, 2020 yılına kadar sekiz yeni modeli yollara çıkarma hedefinin yanında, masrafları azaltmak ve kendini yenilemek adına küçük otomobilleri Karl, Adam ve sportif bir otomobil olan Cascada'yı önümüzdeki yıldan itibaren bantlardan kaldıracak.






Merkezi Rüsselsheim'de olan firma daha öncede Astra GTC ile Zafira'nın ipini çekmişti.Artık Peugeot- Citroen Grubu markası olan Opel'in Yeni  Combo ile yüzü gülmeye başladı.


Yeni Skoda Rapid ve yeni rakipler; Golf ve Focus!






PSA teknolojilerini paylaşan marka, önümüzdeki süreçte Vivaro, Corsa ve Mokka X'i yenileyecek.





Opel elektrikli otomobile kayıtsız kalamayıp 2021 yılına kadar 4 elektrikli otomobil hazırlayacak.Önümüzdeki yaz aylarında da elekrikli bir Corsa ile hibrit bir Grandland görme şansımız yüksek.




Karl; İngiltere de Vauxhall markası altında Viva olarak satılırken Adam modeli yine aynı isimle yollara çıkıyor. Cascada ise https://www.vauxhall.co.uk  adlı markanın resmi internet adresinde yer almıyor.

Opel Combo’nun beşinci neslini tanıttı.


Adam ve Cascada'nın üretimine son verilmesi anlaşılır gibi ama küçük aile otomobili Karl'ın da aynı sonla karşılaşması biraz ilginç. Zira hesaplı ve  az yakan  bir otomobil!
Yani kentiçi için Corsa ile talep görebilecek bir araç gibiydi.


Yeni Opel GT X Experimental ile gelecekten ipuçları

2 yorum:

  1. Şu Opel i biz alabilseydik keşke. Ama yedirmezler tabi ki. Sadece parayla olacak iş değil.

    YanıtlaSil
  2. Genellikle bu olaylarda paradan başka siyaset ve bizim gibi ülkelere belli edilen /edilmeyen bir karşıtlık olabiliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..