Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Chery Yedek Parça Fiyatları

Chery Automobile Co. Ltd. veya kısaca Chery markası binek otomobil, SUV ve minivan üreten bir Çinli otomobil üreticisidir. 1997 senesinde kurulan bu Çinli firma, Çin'deki onuncu en büyük otomobil üreticisi haline gelerek dünya çapında araç satışları gerçekleştirmeye başlamıştır.





Yabancı tasarımlı ya da ithal parçalar, Chery markalı araçlarda yaygın olarak kullanılmaktadır ve firmanın Qoros ve Jaguar Land Rover ile ortak girişimleri bulunuyor. Chery markalı araçlara dair parça satış desteğini firmamızda bulabilir ve orijinal ya da yabancı tasarımlı yedek parçaların tarafımızdan araçlara takılması için fiyatlarımızı inceleyebilirsiniz.

Chery Parçalarını Sağladığımız Alanlar
Chery yedek parçalarını, birçok şubemiz ve merkez ofisimiz ile birlikte Chery firmasından sağlamaktayız. Böylelikle orijinal yedek parçalara bizim aracılığımızla ulaşma imkanınız olacaktır. Chery markalı araçlar Türkiye'de yaygın olarak kullanılmamasına karşın, yedek parça temininde başvurabileceğiniz aracı kurum olarak hizmet veriyoruz.

İthal ya da yabancı üreticilerin sağladığı birçok yedek parça imkanımızla Chery araçlarda yedek parça desteğiniz firmamız aracılığıyla alabilirsiniz.




Sağladığımız Chery Parçaları
Firmamız hemen hemen her Chery parçasını tedarik edebilir ya da ihtiyacınız olması muhtemel yedek parçaları Chery firmasından alabilir. Bununla birlikte, herhangi bir araç markası için de stoklarımız bulunduğunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Yetkili yedek parça temini yaptığımız için, güvenilir ürünlere firmamız aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Sunduğumuz ve müşterilerimiz tarafından en çok talep gören Chery parçalarından bazıları diskler, fren balataları, su pompaları, bujiler, triger kayışları ve rotorlardır. Ayrıca hava, yağ ve yakıt filtrelerini de firmamızın yedek parça teminatı ile sipariş edebilirsiniz. Elimizde bulunmayan ürünlerin kısa zamanda temin edilmesi sağlanarak müşterilere sağlanması firmamız hizmet kapsamlarıyla sağlanabiliyor.








Firmamızın Temin Ettiği Parçaların Garantili Satış Desteği
Sunduğumuz satışlar kapsamında Chery yedek parçalarını uygun fiyatlara firmamız aracılığıyla sipariş oluşturabilirsiniz. Elimizde birçok yedek parça bulunmaktadır, ancak siparişiniz kapsamında elimizde bulunmayan ürünler kısa zamanda orijinal olarak temin edilebilmektedir. Satışlarda uygun fiyatlara yer veriyor olmamız kaliteden ödün verdiğimizden değil, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız sayesinde mümkün olabiliyor. Böylelikle yedek parçalar müşterilerimize hızlı ve kaliteli servis ağımızla uygun fiyatlara ulaştırılabiliyor.

7 yorum:

  1. BMC şu ikinci resimdeki ticari aracın haklarını chery den alsa hafif ticari olayına da el atmış olurdu aslında?

    YanıtlaSil
  2. Ticarinin adı Chery Taxim.Ancak tartışılabilir bir araba. Bence BMC, böyle bir araç yapacaksa bu araç ya daha önce işbirliği (BMC 415) yaptığı JAC ile yapabilir-di.Yada Otosan veya Tofaş'la bir anlaşma yapıp bir şeyler olabilir belki. Yada tamamen kendi geliştirecek bu da zaman ve büyük maliyet demek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jac ile minibüs üretilebilir. (zaten sembolü de Tümosan a benziyor :) ) Ancak hafif ticari üretimi zor bir iş. Chery Taxim benzeri bir Çin malı ticari var mı bilmiyorum? Onlarla veya Hyundai ile bir ortak proje olabilir. Hyundai inin Doblo veya fiorino tarzı bir hafif ticarisi yok. Onlarla BMC ortak bir proje yapabilir aslında. Maliyet ve zamandan tasarruf yapılırdı böylece?

      Sil
    2. Evet, Hyundai - BMC işbirliği olabilir.Toyota ile ortak bir şey olabilirdi ama Toyota-Peugeot ile beraber çalışıyor.Veya devreye Peugeot ile işbrliği söz konusu olabilir!Veya işbirliği olacaksa Ford veya Fiat, Türkiye de faaliyette ve belki fiyat olarak daha cazip ortak çalışma olabilir.Tabii bunlar hayal veya varsayım.Ama BMC işleri rayına koyduğunda sıra Doblo sınıfında bir araca da gelecek..

      Sil
  3. Aylardır ön cam arıyorum lütfen yardımcı olun 05457447661

    YanıtlaSil
  4. Chery^nin internet adresleri ; http://chery.com.tr/iletisim.php
    http://chery.com.tr/bayiveservis.php
    ve telefon numaraları

    +90 216 306 67 44
    (0212) 488 44 44
    0216 352 92 70
    işe yarar diye umuyorum.
    İkinci bağlantı adresinde servis adres ve numarlaarı yer alıyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..