Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Volkswagen Beetle Final Edition SE/SEL

Otomobil tarihine adını yazdıran VW Kaplumbağa, son dönemlerini yaşıyor.Volkswagen Beetle, 2019'u “Final Edition SE” ve “Final Edition SEL”versiyonlarıyla tamamlayarak ByeBye diyecek.Volkswagen Beetle, 1949 yılında Amerika'ya geldiğinden tam yetmiş yıl sonra tekrar uzun bir uykuya dalacak.




Beetle Final Serisi; 17 inç Knoxville jantlar, "Rhombus" kumaş koltuklar ve alüminyum pedalla, sürtünme plakaları, elmas dikişli deri ve Fender® Premium Audio Sistemiyle yollara çıkacak.




Final Edition modelleri, Beetle'ı modaya uygun şekilde göndermek için tasarlanmış özel ekipman ve benzersiz lüks dekor elemanlarını içerirken aracın montajının yapıldığı Meksika'daki ilk nesil Beetle'nin final pistinden ilham alıyor.


PET iSTANBUL'DA BiR BEETLE




Unutmadan şunu ekleyelim; Volkswagen'in bu ikonik otomobili, 2018 America Rallikros Şampiyonası'nı kazandı. Yani; yakışıklı, iyimser, bilindik bir otomobil olduğu kadar sportifte.





Tüm 2019 Beetle modelleri, 174 beygir gücü ve 184 lb-ft tork üreten 2.0 litrelik bir TSI® motora sahip. Tüm modeller altı ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş ve EPA tahmini yakıt ekonomisi derecelendirmesi 26 mpg şehir, 33 mpg otoyol ve 29 mpg kombine edilmiştir.


TÜM ZAMANLARIN EN VOSVOS'U





2019 Beetle Final Edition kupası için fiyatlandırma SE modelleri için (ABD için) 23.045 $ ve SEL modelleri için 25,995 ABD Doları olarak başlar. Beetle Convertible Final Edition fiyatlandırma SE modelleri için 27.295 $ ve SEL modelleri için 29.995 USD'den başlıyor. 



Datsun, 2019'da Türkiye'ye Gelir mi?En Yeni Modeller ise Redi-GO ve Cross.





Beetle'nin kaybı, Beetle'nin sadık hayranlarında hüzünlü duygular uyandıracak” diyor, “Volkswagen Group of America” nın Başkanı ve CEO'su Hinrich J. Woebcken.



Yeni Volkswagen Beetle SUV!





2019 Temmuz'unda Puebla'daki üretimin bitiminde bir dizi etkinlikle otomotiv dünyasının gerçek simgelerinden biri sonsuzluğa uğurlanacak.Belkide yıllar sonra daha modern daha farklı bir şekilde tekrar yollara çıkacak.Belki de o zaman otomobillerle aya bile gidilebilecek!!!



Dünyanın İlk Otomobili, En Çok Satan Araba Markası ve Diğer Rekorlar





CEO Woebcken; “Beetle bir arabadan daha fazlası.Volkswagen'i Amerikan kültürünün ayrılmaz bir parçası" diyor.



Avrupa Birliği'nde Oto Fiyatları; VW Beetle; 11205, Mercedes Benz 220 S; 29812, Peugeot 403; 16582, Fiat 1500; 16132 Lira!



Kaynak;
https://www.vw.com/
https://newsroom.vw.com/vehicles/with-the-2019-volkswagen-beetle-final-edition-we-say-byebyebeetle/
https://newsroom.vw.com/community/vw-andretti-rallycross-wins-americas-rallycross-2018-championship/
https://newsroom.vw.com/vehicles/now-trending-vw-in-the-news/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..