Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Toyota Corolla, Sevgililer Günü'nde

Benzinli ve hibrit motorlara sahip Yerli Corolla'nın seri üretimi,  Ocak ayının son günlerinden itibaren başlayıp 14 Şubat 2019 itibarıyla Türkiye tanıtımıyla yollara çıkacak..Toyota, dünyanın bir numaralı otomobili için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçmiş!





Yepyeni Corolla, daha prestijli tasarımı, en ileri teknoloji ve güvenlik donanımları ve hibrit motor seçenekleriyle Türkiye yollarına çıkmak üzereyken Toyota Türkiye'nin resmi internet sitesinde de (/www.toyota.com.tr) Yeni Corolla, "14 Şubat'ta sizlerle olacak. Onunla ilk tanışma fırsatını yakalamak ve en güncel haberleri takip etmek için şimdi kaydolun." diyor.





Türkiye'nin ilk yerli hibrit sedanı için de şu bilgiler verilmiş;
"Toyota Hybrid, üstün yakıt tasarrufu ile mümkün olan en düşük emisyon değerlerini bir araya getiriyor. Yeni Corolla Hybrid, 1.8 litre hibrit motoruyla keyif verici, sarsıntısız ve rahat bir sürüş sağlarken, kendi kendine şarj olduğu için hiçbir zaman fişe takmanız gerekmeyecek. Sürüş bu kadar keyifli olduğunda, Toyota Hybrid'i seçen dünya çapında 13 milyona yakın, Avrupa'da ise 2 milyon kişiye katılmanın zamanı gelmiş demektir."


Yeni Toyota Corolla daha çekici olmuş, 2019'da Türkiye'de de üretilecek, Türkiye'nin ilk hibrit sedanı olacak


Ve, Toyota Türkiye; yeni, çevreci, teknolojik sedan otomobilini şöyle anlatmaya devam ediyor;




Tüm açılardan çekici
Yeni Corolla, yeni renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplayacak. Yeni jant tasarımları ile çekici görünümünü tamamlayan Yeni Corolla aracın prestijli tasarımını daha da ön plana çıkartıyor. Ön ve arka kısımda geniş ve güçlü bir duruş sergilerken, baskın ön ızgara ve zarif LED farlar ile göz kamaştırıyor. Bu 
etkileyici dış görünüm, üstün kalitedeki şık iç mekan ile tamamlanıyor

2019 Yerli Otomobil Fiyatları


Tatmin edici bir sürüş deneyimi
Toyota New Global Architecture (TNGA), araçları tasarlama ve geliştirme şeklimizi kökten değiştiriyor. Böylece hep daha üstün ve güçlü araçlar üretmek, daha güvenli, daha şık ve sürüşü daha keyifli hale getirme görevimizi yerine getiriyoruz.  Ağırlık merkezinin yere yakın olması sürüşün tüm özelliklerini iyileştirirken, gelişmiş süspansiyon sistemi de son derece sarsıntısız bir sürüş sağlıyor. Sürüş konumu son derece doğal, en uzun yolculuklarda bile yorgunluğunuzu azaltacak şekilde optimize edildi.




Yeni Corolla, yeni TNGA platformu üzerinde geliştirilen ilk Corolla olma özelliğini taşıyor. Böylece aracın temel, önemli öğelerini mükemmel hale getirdik ve deneyimi bir bütün olarak iyileştirdik. Farkı hissetmeniz çok kolay olacak. Yeni Corolla konfordan ödün vermeden mükemmel yol tutuşuyla denge sağlayarak, zahmetsiz ve tatmin edici bir sürüş deneyimi sunuyor.





Gelişmiş güvenlik teknolojisi
Yeni Corolla’da sunulan en yeni Toyota Safety Sense teknolojileri, güvenlik özelliklerinde yeni bir standart belirlemektedir. Yeni Corolla sizi olası tehlikelere karşı uyarmakla kalmaz, ayrıca yolculuk boyunca size yardımcı olup destek verir. Böylece içiniz rahat olur ve yolculuğunuz her zamankinden daha keyifli ve konforlu geçer.




2018 Monte Carlo’da 2 pilotuyla podyuma çıkan Toyota, 2019'da da sezona galibiyetle başlamak istiyor




Kaynak; https://www.toyota.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..