Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

G+ diğer adıyla Google + kapanıyor..

"Kişisel Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır"Aralık 2018'de, kullanım oranının düşük olması ve tüketicilerin beklentilerini karşılayacak şekilde ürün başarısını sürdürme konusunda karşılaşılan zorluklar nedeniyle Nisan 2019'da Google+ ürününün tüketicilere yönelik sürümü, kullanıma kapatılıyor.






2 Nisan'da Google+ hesapları ve oluşturulan tüm Google+ sayfaları kullanıma kapatılacak,  ilgili içerikler tüketici Google+ hesaplarından silinmeye başlayacak. 

Google+'daki fotoğraf ve videolar, Albüm Arşivinden ve Google+ sayfalarından silinirken Nisan ayından önce yapmak kaydıyla, içerikler indirilip kaydedilebilecek.. Google Fotoğraflar'da yedeklenen fotoğraf ve videolar silinmeyecek.


Google+ Team'den yapılan açıklama şu şekilde;


4 Şubat'tan itibaren yeni Google+ profilleri, sayfaları, toplulukları veya etkinlikleri oluşturamayacaksınız.

Google+ Topluluğu sahibi veya moderatörüyseniz, Google+ Topluluğu verilerinizi indirip kaydedebilirsiniz. Mart 2019 başından itibaren, herkese açık topluluklardaki her topluluk yayınında yazar, gövde metni ve fotoğraflar da dahil olmak üzere ek veriler indirilebilir durumda olacak.
Sitelerde ve uygulamalarda oturum açmak için Google+ ile Oturum Açma düğmesini kullanıyorsanız, önümüzdeki haftalarda bu düğmelerin artık çalışmayacağını hatırlatmak isteriz. Ancak, bazı durumlarda bu düğmelerin yerini Google ile Oturum Açma düğmesi alabilir. Google ile Oturum Açma düğmesini gördüğünüz her yerde Google Hesabınızla oturum açabileceksiniz.
Google+ ürününü kendi sitelerinizdeki veya başka sitelerdeki yorumlar için kullandıysanız, bu özelliğin 4 Şubat'ta Blogger'dan, 7 Mart'ta da diğer sitelerden kaldırılacağını hatırlatmak isteriz. Tüm sitelerdeki Google+ yorumlarınızın tamamı 2 Nisan 2019'dan itibaren silinecek. 
G Suite müşterisiyseniz G Suite hesabınızla kullandığınız Google+ etkin olmaya devam edecek. Daha ayrıntılı bilgi için G Suite yöneticinizle iletişime geçin. Yakında yeni bir görünüm ve yeni özellikler eklenecek. 
Google+ API'lerini veya Google+ ile Oturum Açma sistemini kullanan bir geliştiriciyseniz, bu değişikliğin sizi nasıl etkileyeceğini öğrenmek https://developers.google.com/+/api-shutdown adresinden bilgi alınabilir.. 
Google+ ekibi olarak, Google+'yı böyle özel bir yer haline getirdiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Google+'yı evleri gibi benimseyen yetenekli sanatçılardan, topluluk oluşturucularından ve fikir liderlerinden oluşan gruba minnettarız. Tutkunuz ve azminiz olmadan bunu başaramazdık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..