Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Sultanahmet Meydanı'nda Dünya Motokros Şampiyonası!!!

Ülkemizin tanıtımı, turizm ve motorsporları adına güzel bir etkinlik yaklaşıyor.Afyonkarahisar'da 7-8 Eylül tarihlerinde  gerçekleştirilecek Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) tanıtım gösterisi, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yapıldı.






 Organizasyona; MXGP, MX2, Dünya Kadınlar, Avrupa Şampiyonları ile birlikte fabrika takımlarının ünlü sporcularının yanı sıra yüzlerce yabancı yarışçı da katılacak.

Dev organizasyonun tanıtımı için İstanbul’a gelen Monster Energy sporcusu Polonyalı Rafal Pasierberk, farklı modellerde motosikletleriyle yaptığı inanılmaz gösterisiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, Dünya Motokros Şampiyonası’nın ne derece heyecanlı geçeceğini şimdiden hissettirdi.




Pasierberk: "Burada Olmak Büyük Bir Heyecan”

Monster Energy sporcusu, dünya motokros şampiyonu Rafal Pasierbek "Türkiye'ye daha önce turist olarak gelmiştim ama şu anda çok önemli ve tarihi bir yerde harika bir gösteri için bulunuyorum. Burada olmak benim için gerçekten büyük bir heyecan. Bu tarihi alanda olmak benim için çok önemli. Burada iyi bir gösteri sahneye koyduğumu düşünüyorum. Türk izleyicilerin ilgisi harika. Dünya üzerindeki çok yerde gösteri yaptım. Benim hayatım insanları mutlu etmek üzerine, insanları mutlu etmeyi seviyorum" şeklinde konuştu.


Efsane Geri Dönüyor.Yeni BMC, Çok yakında...


Motorsporları hakkında hakkında daha fazla bilgi almak, gelişmelerden haberdar
olmak ve hiçbirini kaçırmamak için Monster Energy sosyal medya hesaplarını takip
etmeyi unutmayın.

Bilgi; https://www.monsterenergy.com
https://www.facebook.com/MonsterEnergy/
https://www.instagram.com/monsterenergy/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..