Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC Tekno Garage, Yeni Pikap ve Bir Çok Yenilikle Teknofest'te

Son günlerde yepyeni bir pikap prototipiyle gündemde yer alan BMC, en son SUV tarzı bir aracın patentini de almıştı.Şimdi ise bir çok etkinliğin, kurumun, üniversitenin  en yeni teknolojileriyle, en yeni araçlarıyla, buluşları ve projeleriyle yer aldığı Teknofest'te dikkatleri üzerine çekecek bir çalışma içinde olduğunu öğreniyoruz.




BMC,  sürpriz veya sürprizler yapıp yeni pikapın yanında farklı çalışmalarda sergileyecek gibi görünüyor.Görünen o ki BMC, gövde gösterisi yapacak.Hem çalışmalarını ziyaretçilere gösterecek, hemde  kamu oyuna kendini anlatmaya çalışacak..


Efsane Geri Dönüyor.Yeni BMC, Çok yakında...





BMC'nin yerli bir otomobil prototipi sergilemesi bile mümkün! 
Zira bu beş babayiğit (son haberlere göre dörde düşecek!) bir araya gelmeden ve  TOGG daha konuşulmadan önce BMC'nin patronu yerli otomobil üzerind e çalıştıklarını ifade etmişti.Google, Yaani, Yandex, Yahoo, AOL, Bing gibi arama motorlarında arşivleri karıştırırsanız bu beyanatlara ulaşabilirsiniz..


Yeni BMC SUV (Zırhlı Komuta/Personel Aracı)







BMC Tuğra'nın fiyatları güncellendi; 2532, 3540 ve 4340 listeye eklendi..

1 yorum:

  1. Yerli otomobil işi BMC ye kalacak gibi görünüyor. Karsan çekildikten sonra zaten bu işi yapabilecek BMC kaldı geriye. 5. Babayiğit olarak Tümosan alınabilir bence. İçten yanmalı motor olarak dizel motorları var.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..