Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus; otomobilleriyle ve film yıldızlarıyla kırmızı halıya damga vurdu


Venedik Film Festivali’nde 35 araçlık filosuyla organizasyonun adeta yıldızı olan Lexus, burada Lexus LS, Lexus ES, Lexus RX ve Lexus UX modelleriyle yer aldı.
Sadece bir otomobil imalatçısı değil aynı zamanda bir yaşam tarzı markası olan Lexus, bu yıl bir kez daha Venedik Uluslararası Film Festivali’nin sponsoru oldu. 




76. Venedik Film Festivali’ne her yıl olduğu gibi birçok film yıldızı katıldı ve Lexus ise kusursuz işçiliğe sahip otomobilleriyle bu yıldızları ağırladı.





Lexus’un VIP konuklarının arasında Brad Pitt, Scarlett Johansson, Jude Law, John Malkovich, Adam Driver, Penelope Cruz, Monica Bellucci, Laura Dern, Mel B, Juliette Binoche, Stacy Martin ve Catherine Deneuv gibi ünlü isimler vardı.




Bir Yaşam Tarzı markası olan Lexus, Venedik Film Festival ve Lexus Tasarım Ödülleri gibi birçok sanatsal faaliyeti destekleyerek farklı bir konumda olduğunu gösterirken, ortaya koyduğu ürünlerle de müşterilerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Lexus’un detaylara verdiği önem ve üstün kalitesi de, tüm dünyanın yakından takip ettiği Venedik Uluslararası Film Festivali’nde bir kez daha takdir gördü.

4 yorum:

  1. Toyota, 1.6 istiyorsan git Corolla al diyor. Toyota, neden Lexus'a 1.4, 1.5, 1.6 motor getirmez hiç anlamam. Mercedes-BMW-Audi'nin 1.4, 1.5, 1,6 motor seçenekleri mevcutken D-E segment arabasında bile Lexus gibi markalar hala araçlarını ülkemizde 2.0 hacimli motorla satmaya çalışıyor. Böyle Lexus falan ülkemizde tutulmaz

    YanıtlaSil
  2. Belki de satmak değil imaj yapmak istiyorlar.Ancak; Mazda, Subaru, Mitsubishi ve DS gibi markaların satışları da çok az. Bu konuda bir çabaları da görünmüyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Editör bey mesela Toyota Camry yi Amerikada satmak için üretti ve satıyor. Türkiye'ye ise prestij ve marka değerini artırmak için getirildi , bir nevi reklamdı sanırım başarılı oldular. Benzer bir stratejiyi zamanında Hyundai Genesiste yapmıştı. Hyundai Genesis'i satmaktan çok sükse olsun diye getirdi ülkemize. Satılacak sahipleride önceden ayarlandı ve açıklanan fiyatın oldukça altında satılmışta olabilir belki. Hyundai piyasada böyle yüksek fiyat verilerek arabaya prestij yüklemek istedi aynısını şimdide Toyota Camry de yapıyor

      Sil
  3. Mercedes, bmw,ülkemizde satışlarının yarıdan fazlasını 1.6 motorlarla yapıyor.5 ve E ye bile 1.6 koydular.Lexus da 1.6 varmı ki.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..