Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Opel Combo, V Weekend Motoring’le Pistte Rüzgar Gibi Esecek

İstanbulpark'ta Combo Rüzgarı.Yeni Opel Combo, sınıfının en hızlı aracı olarak ziyaretçilerin önüne çıkacak..Alman Otomobil üreticisi Opel, 27-28-29 Eylül tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşecek V Weekend Motoring’de yer alacak. Üç gün boyunca Opel severler markanın sevilen modellerini yakından inceleyip, test sürüşü yapabilecekler.






Opel’in standında, amiral gemisi Insignia ve SUV modelleri Grandland X, Crossland X sergilenecek. Ayrıca, segmentine iddialı dönüş yapan Combo da standda hazır olacak. Opel modellerinin direksiyonuna geçip Opel’leri hissetmek isteyenler ise Grandland X, Crossland X ve Combo ile özel olarak hazırlanmış test parkuruna çıkabilecekler. 


Opel Combo, pistte en iddialı binek otomobilleri de geride bıraktı!

  
Parkurda gerçekleşecek test sürüşlerinin yanı sıra Formula 1 pist deneyimi yaşamak isteyenler için Opel, taksi sürüş etkinliği de gerçekleştirecek. Elde ettiği 03:00.829 tur derecesiyle segmentinde en hızlı pist zamanını elinde bulunduran Combo ile sınırlı sayıda tur fırsatını yakalamak için katılımcıların @opelturkiye Instagram hesabı üzerinden yapılacak yönlendirmeleri takip etmeleri yeterli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..