Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nissan Patrol, Dubai'de Tanıtıldı

Nissan'ın efsane modellerinden Patrol, 2020 yılı için bir operasyon geçirdi.Geniş, heybetli, sinirli ve köşeli yapısıyla 275 ve 400 beygirlik motoru birleştiren Nissan Patrol Amerika Birleşik Devletleri gibi bazı paralarda Nissan Armada adıyla yollara çıkıyor.






Araçta; LED lambalar, kromajlı kapı altları, yeni direksiyon simidi, dokunmatik panel ve büyük dijital ekran, deri döşemeler, ahşap kaplamalar ilk anda dikkat çeken unsurlar.





Yeni Nissan Patrol; 4000 cc hacimli V6, 280 beygir ve 5600 cc hacimli V8, 405 beygire sahip iki motordan güç alıyor.Motorların tork değeri ise 394 ve 560 Nm.4x4 yürüyüş düzenindeki Patrol/Armada, 7 ileri otomatik vitese sahip.




İlk kez 1951 yılında yollara çıkan Nissan Patrol; dayanıklılığı, güvenilirliği, güvenli oluşu, konforu ve eşsiz arazi performansıyla biliniyor.

Araç, özellikle ABD, Kanda, Ortdaoğu, Afrika ve Hindistan'da  çok seviliyor..

Nissan Afrika, Orta Doğu ve Hindistan bölgesinin bölge başkan yardımcısı Joni Paiva, "Devriye, uzun ve gururlu bir mirasa sahip en uzun süredir ve en değerli modellerimizden biri" dedi. lüks ve nihai yetenek ve Orta Doğu ve dünyadaki sadık müşterilerine otantik deneyimler sunmaya devam edecektir. ”






Patrol; gezegendeki en zorlu sürüş koşullarının üstesinden gelmek için  üretildi,  bu sayede yıllar boyunca süren başarısıyla ün kazandı. Dubai'de karayolu üzerinde seyir yaparken veya kayalık dağlık arazilerde pazarlık yaparken aynı konfor seviyesini sağlayabilen araç, olağanüstü sürüş performansı, sınıfının en iyisi olan motorlar ve gelişmiş Hidrolik Gövde Hareket Kontrolü ile etrafındaki en yetenekli araçlardan biri olarak kendini kanıtlamış durumda. Yeni 2020 Devriyesi için bir başlangıç ​​noktası olarak Nissan, sahiplerine  en üst düzeyde konfor, güvenlik ve güven sağlayan bir aracın tüm yönlerini sunarken  mevcut  değerlerini de  iyi hale getirmiş.






Yeni araçta Nissan'ın V-hareket ızgarası, SUV'ler için yeni bir şekilde yorumlandı. Yeni bumerang şeklindeki LED farlarla birlikte, yeniden tasarlanmış ızgara Patrol'ün güçlü ve açılı cephesini vurguluyor.

Arkada, Patrol'ün yeni stop lambaları da bumerang şeklini alıyor. İlk kez bir Nissan aracına eklenmiş olan büyük bir krom plakası ve sıralı arka dönüş göstergeleri ile birlikte sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş.

İç kısımda, yeni bir orta konsolda Apple CarPlay ve Android Auto ** özellikli çift ekran bulunuyor. Bu, müşterilerin her zaman bağlı kalmasını ve akıllı telefonlarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyor.


Dünyanın en çok satan elektrikli aracı NISSAN LEAF’e 5 Yıldız, Euro NCAP’den



Gürültü ve titreşimde ki önemli azalma, daha sessiz ve daha hoş bir kabin sağlar. Gelişmiş soğutma ve hava akışı dağıtım sistemleri, sıcak iklimlerde  daha hızlı soğutmaya yol açıyor.

Yeni Nissan Patrol, kapsamlı gelişmiş güvenlik ve güvenlik teknolojileri dikkat çekiyor. Mevcut olan Nissan Akıllı Hareketlilik teknolojilerine ek olarak yaya algılamalı Akıllı Acil Durum Frenlemesi ve Akıllı İleri Çarpışma Uyarısı sistemi ile birlikte geliyor.


Mercedes Benz, Smart, Setra, Mitsubishi Fuso Gibi Markaların Sahibi Daimler'e İkinci Hissedar Geldi; BAIC


All-Mode 4X4 sistemi, sürücü değiştirme modlarının farklı yol içi ve yol dışı koşullarını ele almasına izin verir. V8 modellerinde bulunan Hidrolik Karoseri Hareket Kontrolü, geliştirilmiş süspansiyon ve titreşim azaltma sayesinde daha konforlu bir sürüş sağlar.

Yeni Nissan Patrol  ilk etapta Eylül itibarıyla Orta Doğu'da satışa sunulacak.


Kaynak; https://global.nissannews.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..