Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Makina HERG 160

2007 yılında kurulan Tekno Ar-Ge Şirketi; traktör ile tarım araçlarını birleştirerek Yeni Nesil Toprak İşleme Makinası HERG 160'ı üretti.Firma; Koltuk Sensörü, Yürüyen Merdiven Temizleme Bandı, El Dezenfektan Makinesi, Valiz Dezenfeksiyon İstasyonu ( Kenevirden X-Ray cihazı olup Radyasyonu engelliyor!) gibi farklı konularda sistemler de imal ediyor.






 2007 yılında TEKNO AR-GE LTD.ŞTİ. olarak faaliyetlerine başlayan,  öz sermayesiyle yönetilip herhangi bir teşvik hibe almayıp günümüze gelen firma, dünya çapında farklı branşlarda araştırma, faaliyet ve çalışmalara devam ediyor.





Tekno Ar-Ge; günlük hayatın her noktasında yaşam kalitesini yükseltecek özellikle halk sağlığı, güvenliği ve emniyet alanlarında kolaylık sağlayarak patentli ve marka tescilli ürünler tasarlayarak her geçen gün ürün yelpazesini genişletmekte...





HERG 160

"Tarımsal ürünlerinizi hasat ettikten sonra herhangi bir işlem  uygulamadan (sap parçalama,, sürme, tırmık, v.b) tek seferde ekime hazırlayan, Kendi yürür HERG döner sarmal şekilde toprağı işleyerek arazinin doğal yapısının bozulmaması ve  toprağın organik seviyesinin artırılması için özenle tasarlanmıştır."




Herg ne yapıyor ?
"HERG, araziyi işledikten sonra düzlediği için toprağın yüzey alanını küçülterek nem kaybını engeller ve arazinin tesviyesini bozmaz. Hatta arazideki küçük çukur ve tümsekleri de tesviye eder."





"Diğer birincil toprak ve işleme aletleri atık duruma dönüşeceği için sisteme tekrar hurda olarak kazandırılacaktır. Bu da başta ülkemiz ve tüm dünyaya ekonomik tasarruf sağlayacaktır. Toprak işleme birincil tarla tarımı faaliyetidir. Her bir traktörün en az 3 sefer sürümle hazırladığı araziyi HERG ile tek seferde hazırladığınızda çevreye salınan egzoz dumanlarından 3’te 1 oranda yaşadığımız çevreyi ve dünyamızı korumuş olacağız."




TEKNO AR-GE LTD.ŞTİ.
Üniversite Mah. Bağlariçi cad. No:41
İstanbul / Avcılar
+90 212 423 70 80
+90 212 690 39 50
info@technoarge.com.tr




Kaynak; https://www.technoarge.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..