Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri yapılacak olan Yeni i30’un sportif tamponları ve şık LED farları, daha güçlü ve daha keskin bir görünüm sunuyor.

Hyundai i30, her zamankinden çok daha sportif ve daha cesur çizgilerle geliyor. 
N Line versiyonun ön kısmında ise performans ön planda tutuluyor.
Yeni i30'un dünya prömiyeri ise Mart 2020'de Cenevre Otomobil Fuarı'nda yapılacak.





Şimdilik sadece N Line versiyonun çizimlerini paylaşan Hyundai, Yeni i30 N öncesi dinamik tasarıma vurgu yapıyor. Aracın daha geniş görünmesini sağlayan geniş hava girişli tamponlar ve yatay V şekilli LED farlar ile i30 bir öncekinden çok daha estetik bir yapıda olacak.




Önümüzdeki haftalarda resmi görselleri yayınlayacağını belirten Hyundai, aracın arka görünüşüne de çok güveniyor. En az öndeki kadar iddialı bir sportif tampon, LED arka lambalar ve 18 inçlik jantlarla aracın büyük sükse yapması bekleniyor. İç mekandaysa dijital gösterge paneli ve 10,25 inç ekran yer alacak.






Yeni i30, Mart 2020'de Cenevre Otomobil Fuarı'nda İzmit’te üretilen Yeni i20 ile birlikte tanıtılacak.

14 yorum:

  1. Bu arabayı neden memleketimize getirmiyorlar? Son kasasını nadiren de olsa görüyorum. Fena gözükmüyor.

    YanıtlaSil
  2. En son kasayı değiştirerek kendi ayagına sıktı. Yoksa i30 golfle yarışabilecek bir araçtı. Tam otomatik + dizeli devam ettirseydi ve kasayı değiştirmeseydi ben dahi çogu kişi golf yerine tercih ederdi.

    YanıtlaSil
  3. JApon ve Korelılerın mekanıktekı saglamlıklarını Almanlarlan kıyaslamam aa bıraz daha şaselerı saglamdır tamam ama makına olarak Kore ve Japonlar her zaman uzun omurlülerdır..

    YanıtlaSil
  4. Yenı i 30 uda getırmeyecegız dedı Assan ne yapmak ısatıyor hıc anlamıs degılım wallaha ortak platformdu şase yanı i 30 ve yenı Ceed makyajlıyormu yenı kasamı gelıyor ?[:\-]

    YanıtlaSil
  5. Baktilar tutmadi,makyaj diye komple kasa degistirmisler neredeyse :)

    YanıtlaSil
  6. Manyak, yırtıcı bir şey olmuş.
    Hyundai aştı kendisini.

    YanıtlaSil
  7. Tasarım güzel, eskisinin tasarımını da beğenirdim ama Golfle arasında 3 gömlek fark var. Fiyat olarak büyük avantajı olması lazım ki bu araç Golf kadar satabilsin.

    YanıtlaSil
  8. 2018 çıkışlı 2017 model 1.6crdi dct elite plus smart modeli var,
    Fiyatına göre göre mükemmel bir araba, biz bunu alırken golf ile arasında ikinci el de 50000tl fark vardı, bu farka değecek hiç bir şey de yoktu, hatta golf de akıllı hız sabitleyici bile yoktu.
    Şuan çizimler güzel duruyor, bakalım kurlara rağmen gelecek mi ülkemize...

    YanıtlaSil
  9. en boş versiyonu 150-160 bin olur heralde.

    YanıtlaSil
  10. Kasa değiştirmeden önce i30 Golf-Focus-Astra-Megane ile rekabet edebilecek bir araçtı ancak yenilenince Hyundai satışlarda büyük ölçüde düşüş ve segmentinde pazar kaybı yaşadı. Ve araç Türkiye'de satıştan kalktı önce saçma dizaynından ve uçuk fiyatından kaybetti i30 bakalım makyajlı kasayla nasıl bir sonu olacak

    YanıtlaSil
  11. hyundai daha 2019 da çıkan i30 fastbacki getiremedi.

    YanıtlaSil
  12. i20 satışları yetmiş olacak ki getirmiyorlar i30 zaten getirsede satamazlar bu fiyatlara 2012 model i30 elite kullanıcısı olarak tercih sebebim gırtlak dolu model aracı segmentin en alt fiyatında sunmasıydı

    YanıtlaSil
  13. Tasarım güzel, eskisinin tasarımını da beğenirdim ama Golfle arasında 3 gömlek fark var. Fiyat olarak büyük avantajı olması lazım ki bu araç Golf kadar satabilsin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..