Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mitsubishi Trafic'mi geliyor; Nissan NV300, Renault Trafic, Fiat Talento'nun Müstakbel Kardeşi

Renault-Nissan beraberliğine en son katılan Mitsubishi'nin yeni aracı, Renault Trafic modelinin değişik bir versiyonu olacak.Adı belli olmayan modelin, hedef pazarı ise Güney Doğu Asya.Üçüz grup beşiz olmuştu.Son hamleyle dördüz araçları göreceğiz!





Renault-Nissan-Mitsubishi İttifak'ının aldığı kararla; Fransa/Sandouville Fabrikası'nda  imal ettiği Trafic modelinin Mitsubishi amblemlisi de bantlardan inecek.






Minibüs, van ve pikap versiyonlarına sahip Trafic; Renault, Nissan ve FIAT markalarıyla üretiliyor. Opel ve Vauxhall versiyonların imali ise İngiliz ve Alman markaların, Peugeot /PSA Grubu'nda dahil olmasından sonra 2018 yılında son buldu.






Resmi bir açıklama yapılmayan plana göre 2020 yılı için 4000 adetlik bir üretim söz konusu.Aracın bir diğer hedefi de Avustralya Kıtası.Trafic modeli tüm markalar toplamında 2018 yılında 135 000 adet üretilmiş.





Bazı kaynaklara göre adının Express olması beklenen araç aslında markanın efsane modellerinden L300'ün yerine geçecek



Japonya ve bazı pazarlarda Delica ,Express adlarıyla bilinen araç, halen bazı ülkelerde modernize edilerek imal ediliyor.Diğer taraftan L300 bazı pazarlarda Mazda E Serisi veya Bongo adıyla Hyundai H100, Dodge 1000, Ford Husky, Mahindra Voyager, Isuzu Bison olarakta satılmış.






Nissan'ında L300 gibi isim yapmış modelleri olan Urvan ve  Vanette artık NV Serisi adlı altında alıcılara ulaşıyor.Yada NV350 Urvan, NV200 Vanette gibi adlarla..






Son bir bilgi; Renault Trafic'in önceki nesillerinden bazıları; Opel / Vauxhall Arena, Chevrolet Trafic, Tata Winger, Winnebago LeSharo, Inokom Permas olarak üretildi.Tata, bu modeli hala imal ediyor.





Kaynak;
https://media.group.renault.com/global/en-gb/renault-nissan-mitsubishi/media/pressreleases/21238224/renault-nissan-mitsubishi-accelere-loptimisation-des-ressources-et-des-investissements
https://www.mitsubishi-motors.com/
https://www.renault.fr
https://www.nissan.fr
https://www3.nissan.co.jp/
https://www.nissan.com.mx/
https://www.fiatprofessional.com/it
 https://europe.autonews.com/automakers/renault-adds-mitsubishi-van-production-france
https://www.mitsubishi-motors.com.tw/
https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Delica#Hyundai_Grace
https://www.tatamotors.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..