Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Iveco Daily 4x4

Iveco Daily; 3L motoru, 180 beygir,  430 Nm tork ve  4x4 çekişle buluşturuyor bünyesinde.Dört tekerden çekiş düzeni, ilk zamanlarda askeri araçlarda yer alan bir özelikti.Yol dışı yerlerde ve kar, yağmur gibi  zorlu şartlarda aracın yere tutunmasını sağlayan bu sistem günümüzde





otomobillerde de sıkça kullanılıyor.Özellikle halk arasında cip (Jeep) denilen SUV tarzı araçlarında vazgeçilmezi.Hafif ticari araçlarda da önemli bir donanım olarak sunuluyor.




Iveco Daily 4X4, Türkiye'de de satışa sunuluyor; panelvandan kamyonete ve çift kabinli pikaba,5,5 tondan 7 tona kadar , hem tek tekerlek hem de çift tekerlek 9 ila 18 m3 arasında değişen kargo hacmi verebilen geniş bir çeşitliliğe sahip.Tek tekerlek , çif tekerlek ayrımı ile ister sadece arazide , isterseniz hem arazi hem de kara yolunda kullanma fırsatı sunuyor.Şasi kabin de aynı özelliklerde 3 metre ila 4.175 metre farklı dingil aralığıyla , farklı kasa uzunluklarına da sahip.


Yeni BMC'nin Samsung Bataryalı Elektrikli Aracı





3,0 LİTRELİK F1C MOTOR

GÜÇ ​132 KW (180 hp)
MAKS. MOTOR DEVRİ 3500 rpm​
MAKS. TORK 430 Nm
MAKS. TORK 1600 - 2700 dev./dk
EMİSYON EVI_D
ADBLUE® DEPO KAPASİTESİ ​24 litre​




MUTLAK SÜRÜŞ KEYFİ

"Iveco Daily 4x4 van veya kabin çift düşük oranı sayesinde manuel transmisyonla 12 ileri vitesli ve HI-MATIC transmisyonla 16 vitesli olarak mevcuttur. Sınırsız tırmanma özelliği sağlarken maksimum konforu korur. Gösterge panelindeki ergonomik düğmeyi çalıştırarak kolayca düşük hızı devreye sokabilirsiniz."


Tesla Uzaya Giderken Bizden Esinlendi!Patladı Gitti..



Kaynak; https://www.iveco.com/turkey/Pages/HomePage.aspx
https://www.facebook.com/IvecoTurkiye/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..