Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mitsubishi “Dynamic Shield” tasarımıyla ön ve arka tasarımı yenilenen, modern döşeme ve detaylarıyla iç mekan konforu artan, gelişmiş multimedya sistemi ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan yeni Space Star, şehrin yıldızı olmaya geldi.

Temsa Motorlu Araçlar distribütörlüğünde, Mitsubishi yetkili satıcılarında yerini alan Yeni Space Star geçirdiği önemli makyaj değişimine ek olarak 2012 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana yakıt ekonomisi ve karbon emisyon değerleriyle çevreci motoruyla giderek büyüyen global bir kitleye hitap etmeyi sürdürüyor.





2020 L200 ve 2020 ASX modelleri için geliştirilen ve tasarım çizgilerinin büyük yankı uyandırdığı “Dynamic Shield” yüzüne sahip 2020 Space Star’da ön camdan itibaren değiştirilen ön yüzün tamamı, kaput, kanatlar, tampon ve ızgaranın kaslı gövdesine ek olarak yenilenen far sistemi yer alıyor.


Yeni Mitsubishi Space Star ve Yeni Mitsubishi Express





Arkada ise büyütülen ve şık bir stil kazanan tampon, otomobilin daha hacimli ve daha yere yakın görülmesini sağlarken; LED arka farların yeni tasarımı 2020 Space Star’ın arka gövdesinde modern bir görünüm sunuyor. Yüksek konumlu stop lambalı uzun tavan spoyleri, Space Star’ın sportif görünümüne ve aerodinamiğe de katkıda bulunuyor. 15 inç alaşımlı jantları aracın görsel kimliğine iddialı bir stil katıyor. İç mekanda karbon detayların yer aldığı araçta, yüksek kontrastlı göstergeler ve geliştirilmiş multimedya sistemi yeni Space Star’ın iddialı görünümünü iç mekanda da sürdürüyor. 2020 Space Star, yeni metalik Kum Sarısı, Elmas Beyaz renklerine ek olarak Metalik Kırmızı, Deniz Mavisi, Titanyum Gri, Yıldız Grisi, Kosmos Siyah ve Şiraz Kırmızısı gibi canlı renkleriyle de şehir hayatına renk getirecek.





Space Star yalnızca 1.2 litre verimli motor ve aynı oranda yüksek verimli yeni INVECS-III CVT şanzımanla sunuluyor. Aynı zamanda Mitsubishi Motors’un MIVEC değişken valf zamanlama sistemi ile donatılmış, yeni yüksek verimli, 3 silindirli 1.2 litre motoru, 80 beygir ve 106 N.m tork olarak karşımıza çıkıyor. 2020 model Space Star lansmana özel 36.000 TL’ye, 12 ay, %0.69 faiz oranıyla sahiplerini bekliyor.

Rus Efsanesi Lada, ilk otomobilini 50 yıl önce bantlardan indirdi..


Temsa Motorlu Araçlar Hakkında:
Otomotiv sektöründe köklü bir geçmiş ve deneyime sahip olan Temsa Motorlu Araçlar, 1984 yılından bu yana teknik lisans ve distribütörlük anlaşması yürüttüğü Mitsubishi Motors’un binek ve ticari araçlarının satış, pazarlama, servis ve yedek parça faaliyetlerini sürdürmektedir. Temsa Motorlu Araçlar’ın portföyünde; Mitsubishi Motors binek araçlar grubunda Outlander, ASX, Eclipse Cross ve Space Star bulunurken, ticari araçlar grubunda ise L200 pick-up yer almaktadır. ODD verilerine göre segmentinde lider olan Mitsubishi L200, Türkiye pazarında son 2 yıldır en çok satılan pick-up unvanına sahiptir.

11 yorum:

  1. 1.2 lt atmosferik 80 hp. Elektrikli bisikletten hallice bu arabanın 127 binden satılması ne acı.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. 120 hp elegance passat 380 bine satılıyor

      Sil
  3. Gayet güzel tasarımı, hypermilling forumlarında dünyanın atmosferik olarak en az yakan aracı seçmişlerdi önceki kasasını. Tam bir japon kafası basit iş görür, hafif ve sorunsuz ve minumum parça. Bu sınıf bir araçtan ne siz ne bekliyorsunuz? Yalnız fiyatı konusunda bu araca gömmeye gerek yok bütün 0 ların liste fiyatı ortada. Bu TL’nin değeriyle ilgili. Bende isterdim dolar 2-3 lira olsun kdv + ötv maksimum %50 olsun 20-30 bin liraya alabilelim ama malesef.



    Birde aynı sınıf araçlar içinde rafine farkı felan cok olmaz yani illaki vardır ama biri çöp diğeri altın gibi değil ufak farklar olabilir. Ancak yakıt tüketimi farkı aynı sınıf araçlar arasında belirgin olabilir. Bu da bu aracın artısı işte. Sınıfındaki atmosferik otomatik rakiplerinden belirgin daha az yakıyor.

    YanıtlaSil
  4. En az bin dolar değerinde asgari ücret istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. i10 un 132 bin TL olduğu piyasada yadırganacak bir fiyatı yok.



    Almadan satmayı düşünmeyenler için, bu segmentte şehir içi küçük bir araç isteyenler için alternatif olmuş. Tercih edilir edilmez kişisel tercihtir.

    YanıtlaSil
  6. Clio 3'ün içini ve motorunu değiştirip adını Space Star koymuşlar.

    YanıtlaSil
  7. Tasarımı beğenmeyenler önceki halini bilmiyor galiba bu arabanın. Bence seviye atlamış özellikle ön tarafı

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bayadir yazmiyordum,.



    Oncelikle bu arac 860 kg mi ne, yani 80 hp motor bu arabada performansli sürüş bile saglar merak etmeyin.



    Cvt de hibrit cvt hem disli hem kasnak var gayet seri çalışıyor.



    100km de 1900-2000 devirde cok rahat gidebiliyorsunuz ki attrage bu arabadan 100kg agir bu 1700-1800 devire bile dusebilir duz yolda.



    Siz hala 2 havayastikli polo hindistan line lara, ford fiesta hindistanium paketlere para vermeye devam edin bu arabada tam otomatik klima, cc, 8 havayastigi, android auto, yagmur far sensoru, sis fari vb mevcut.



    Ayrica al yagini suyunu koy torununa birak paketide lansmana ozel ucretsiz sunuluyor. Her mitsubishi gibi.



    Devir tasarruf devri, bu araba benzinde dunyanin en az yakan atmosferik araci, kazara lpg de takarsaniz motorsikletten az yakarsiniz zira lpg ile gayet guzel calisan bir motoru var. hos bu ara petrol düştü ama er gec benzin tekrar 7-8 tl olacak kacari yok.



    Kisaca, bu arac donanimli, kg beygir oranina gore performansli, ve evladiyelik saglamlikta ve cok ekonomik.



    Ayrica bakimlari 20binde bir, trigeri zincir 3 litre yag aliyor, 3 bujisi var. Yani idame ettirmeside ekonomik bir arac.



    Keske atttage i getirselerdi bagaj ve arka koltuk ferahligida olurdu..



    Arac hakkinda hic bilgisi olmayanlar yazmasa keske okuyanlar gercek bilgi sahiplerinden birseyler ogrenseler.

    YanıtlaSil
  9. Tam Türkiye arabası olmuş. Bu gelir seviyesine bu araba.

    YanıtlaSil
  10. Bizim insanımız farklı ve değerli arabaları almıyor ve tutulmuyor bunun sebebi insanların ezbere yaşaması ve eğitimsizliğidir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..