Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota Corolla Touring Sports / Touring Sports Trek; En Çevreci SW'lerden biri

Dünyanın en çok satılan otomobili Corolla, güncel olarak sedan, hatchback ve SW versiyonlarına sahip.Sedan ve HB modeller Türkiye de Touring Sports adlı SW ise diğer seçeneklerle beraber Avrupa genelinde  de satışa sunuluyor.





Geniş bir mekan, sportif ve şık bir yapı, LED lambalarla vurgulanan güçlü ve sağlam bir duruş,





Toyota Corolla Touring Sports ve onun daha sportif ve gösterişli versiyonu Corolla Touring Sports Trek modellerini oluşturuyor.






1.2 litre benzinli motorun yanında  iki hibrit motor seçeneğini bulunuyor 1,8 litrelik Hibrit, Toyota'dan beklenilen yumuşak ve sessiz bir sürüş sağlarken  2.0 litrelik Hibrit ise dinamik, kuvvetli ve çevreci motoruyla aracı,  heyecan verici yeni bir aşamaya ulaştırıyor.

Yeni kompakt SUV; Toyota Yaris Cross: Hem Hibrit, Hem AWD, Hem...





Toyota Corolla Trek, bisiklet ve doğa tutkunları için tasarlanmış bir taşıt.Japon otomotiv devinin Trek isimli bisiklet imalatçısıyla yaptığı  iş birliği sonucunda ortaya çıkan Toyota Corolla Trek, bisiklet ve doğa tutkunlarının ilgisini boşa çıkarmıyor.


Corolla Sedan'dan farkı ise petek desenli ızgara, LED lambalar, Trek logoları, plastik eklemeler,  çift renkli döşemeler, 17 inçlik jantlar ve de 2 santim arttırılan yükseklik.






Güvenlik sistemleri de vazgeçilmezlerden Corolla Touring Sports için; otomatik farlar, gece-gündüz  yaya-bisklet-li algılama sistemi,  arka görüş kamerası, kör nokta ekranı,akıllı parka yardımı,   hız kontrolü, şerit takip sistemleri..






Teknik Özellikler
Motor, 1.2L Benzin Turbo / 1.8L Hibrit / 2.0L Hibrit
 Hacim;          1197 cc   /    1798 cc    / 1998 cc
Motor Kodu;  8NR-FTS  / 2ZR-FXE/ M20A-FXS
Güç;     116 DIN HP  /  98 DIN HP  /  152 DIN HP 
Tork,   185 Nm  /  142 Nm   /   184 Nm









Kaynak, https://www.toyota.de/
https://www.toyota-europe.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..