Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Mitsubishi'nin otomobili, otobüsü, kamyonu ve iş makinasından başka traktörü de var; yarısı paletli!!!

Lancer, Pajero, Colt gibi otomobilleriyle bildiğimiz Mitsubishi'nin, Canter adlı hafif kamyon ve Maraton adlı şehirler arası otobüsü, 1987'lerde Türkiye de Temsa tarafından imal edilmeye başlanmıştı.Mitsubishi'nin greyder bölümü Hidromek (2013), kamyon/otobüs bölümü Daimler/Mercedes, traktör biriminin % 33 de Mahindra tarafından satın alındı.





Mitsubishi&Mahindra işbirliği, 13 ile 135 beygir aralığındaki traktörleri içeriyor.4 tekerden çekişli traktörler, 14 ten fazla ülkede satılıyor.





Mitsubishi' nin traktörleri; klasik lastik tekerlekli, tank ve dozerler gibi paletli yada hem lastik hemde palet seçeneklerine sahip.GF, GS, GJ, GOE, GM, GA, GV, GR, GSK, GAK, GVK, ve GCR olmak üzere on iki farklı seri araç üretimi yapan Mitsubishi'nin traktörleri bazı pazarlarda Mahindra adıyla satılıyor.







GCR1130
Tarla koşullarına bakılmaksızın tam paletli bir traktörün hareketliliği ve düşük zemin basıncı. Profesyonellerin gerektirdiğiçalışma zamanlamasına sıkıca uyarlanmış Buna ek olarak, motor fonksiyonu, kaldırma marjı, gelişmiş çalışabilirlik, rahatbir iş alanı artı oluşturun. GCR1130 sahiplerinin tüm beklentilerini karşılar.







Yarı paletli traktör GVK77 / 87/97
Geniş bir zemin temas alanına sahip ve güçlü bir şekilde çalışmayı teşvik eden yarım paletli traktör. Yeni GVK serisi ile tarayıcı performansı daha da iyileştirildi ve sürüş konforu ve bakımı da artırıldı.




Yüksek hızlı sürüş Yaklaşık 30km / s
Kabin alanı geleneksel modele (GV805 / 875/975 serisi) kıyasla % 30 genişletildi. Rahat ve konforlu bir pozisyonda inip çıkabilirsiniz.




Mahindra, Hindistan merkezli bir otomotiv firması olup otomobil, traktör ve SUV gibi farklı araçlar imal ederken dünyanın en zorlu pazarı Amerika Bİrleşik Devletleri'nde ve bir çok kıta da satış yapıyor..İşbirliği yaptığı markalar arasında Renault ve  Ford yer alırken bünyesinde Ssangyong, Pininfarina, Erkunt Traktör ve Hisarlar'ı da barındırıyor.





Mitsubishi traktörleri, kompakt tasarımı, yüksek kullanım değeri, uzun ömür, güvenlik ve dayanıklılığı nedeniyle dünya çapında övülüyor. Kuzey Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'da Mahindra Markası altında satılıyorlar ve  kompakt traktör endüstrisinde çok güçlü bir varlık oluşturuyorlar. Mahindra, küresel fırsatlar ve  ortaklaşa ürünler geliştirmek için % 33 hisseyle Mitsubishi Agricultural Machinery (MAM) ile stratejik bir ortaklığa girdi. MAM ürün portföyü şunları içerir: Güç Kesiciler, Mini Rotorlar, Traktörler, Pirinç Nakli, Biçerdöverler, Bahçıvanlık makineleri, Bağlayıcılar ve Ekiciler.






Kaynak, https://www.mam.co.jp/
https://www.mahindra.com/
https://www.mitsubishi-motors.com
https://www.hidromek.com.tr/tarihce
https://www.mahindrafarmequipment.com/group/mitsubishi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..