Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tümosan'ın motorları kendi araçları ve FNSS'den sonra farklı uygulamalarda da kullanılacak

Tümosan'dan yeni haber; Tümosan'in imal ettiği motorlar Uçak Durdurucu Sistemlerde de kullanılacak.Tümosan markalı  traktör, forkliftlerden başka FNSS nin savunma araçarında  da kullanılmaya başlanmıştı.İlk kurulduğu yıllarda da Türk Traktör'ün ürettiği Fiat markalı traktörler ile Otoyol'un imal ettiği Fiat/Otoyol markalı hafif kamyonlarda da yer almıştı.





KAP/Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan bilgilere göre ve  Tümosan (SDT'ye Yerli ve Milli Motor başlığıyla kendi internet sitesinde bilgiye göre) SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A. Ş.'ye 40 adet motor verecek..




KAP'ta ilgili bilgi şu şekilde yer aldı;
" T.C. Cumhurbaşkanlığı - Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş. arasında imzalanan Uçak Durdurucu Sistemi Projesi kapsamında, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş ‘nin teslim edeceği Uçak Durdurucu Sistemlere entegre edilmek üzere tedarik edilecek 40 adet Geri Sarma Motorları için TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. ile SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş. arasında tedarik sözleşmesi imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  


Ford markalı araçlarda Tümosan imzalı motor!



Kaynak; https://www.kap.org.tr
 https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bilgileri/ozet/1694-tumosan-motor-ve-traktor-sanayi-a-s
http://tumosan.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..