Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Koronavirüs salgını tüketicilerin tatil alışkanlıklarını da değiştirdi.

Kalabalık ortamlar yerine daha sakin, izole ortamları tercih eden tüketiciler farklı tatil seçenekleri arayışına girerken, “doğa” tatiline olan ilgi giderek arttı. Tatilini doğayla baş başa geçirmek isteyenler de kamp ekipmanlarına ve karavanlara yönelirken; denizden uzaklaşmak istemeyenler sahillerdeki yazlıklara ilgi gösteriyor.
Karasu ve Marmara Ereğlisi yazlık arayışında Ege ve Akdeniz’e rakip çıktı...

sahibinden.com’un verilerine göre geçtiğimiz ay yapılan satılık yazlık aramaları geçtiğimiz yıla oranla %61 arttı. Bu dönemde en çok satılık yazlık ilanı veren lokasyonlar deniz turizminin hareketli olduğu Aydın, Tekirdağ ve Mersin oldu. İlk üçte yer alan Aydın Kuşadası, Sakarya Karasu, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’ni; Aydın Didim ve Mersin Erdemli izledi. Kiralık yazlıklara ilgi bu dönemde %47 oranında arttı. Turizmin en canlı merkezleri arasında yer alan Muğla Bodrum, İzmir Çeşme, Aydın Kuşadası, Mersin Erdemli ile Edirne Keşan ise en çok kiralık yazlık ilanı verilen yerler oldu.


Tatilde eve bağlanmak istemeyen gezginler karavanlara yöneliyor…

Gezerek tatil yapmak isteyenlerin gözdesi karavanlar da son dönemin en çok tercih edilen tatil seçenekleri arasında yer alıyor. sahibinden.com’un verilerine göre kiralık karavan ilanlarına ilgi geçen yıla göre %108 oranında artış gösterdi.


Doğayla baş başa kalmak isteyenler kamp tatili tercih ediyor…

Uzun süren karantina döneminden sonra doğada vakit geçirmek isteyenler ise kamp tatiline yöneliyor. Doğa içinde, sessiz ve sakin bir tatil geçirmeyi tercih edenler bu süreçte kamp ekipmanı araştırmalarına ağırlık verdi. sahibinden.com’un verilerine göre kamp sandalyesi aramaları %31, kamp masası %14, kamp mutfağı ise %13 oranında artış gösterdi.


sahibinden.com hakkında
Aksoy Group bünyesinde 2000 yılında kurulan sahibinden.com, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Haziran 2020’de ayda 62,7 milyon kullanıcının 509,6 milyon kez ziyaret ederek, 15,2 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 650’den fazla çalışanı, 5 milyondan fazla aktif ilan ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..