Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Renault Kiger, o bir SUV ve çekici bir tasarıma sahip

Otomobilde elektrikli ve SUV modeller yükselişte.  Markalar ; neredeyse sedan ve hatchback sayısından daha fazla SUV ve Crossover serilerine sahip.Bu markalardan biri de Renault; Captur, Kadjar, Koleos, Arkana, Duster (Avrupa dışında), Kwid, Triber'in yanına gelen en yeni araç ise Kiger oldu.




Kiger, ilk etapta Asya'nın baharatlı yollarına çıkacak.Renault arması, Duster, Kwid ve Triber'in yanına yeni bir arkadaş getiriyor; 4 metre altında bir uzunluğa sahip Kiger; çekici bir tasarıma sahip.




RENAULT KiGER: HİNDİSTAN İÇİN YEPYENİ BİR SUV
Göz alıcı bir SUV olan Kiger,  Renault'nun Fransız ve Hint Tasarım bölümleri arasındaki işbirliğiyle 
 hem göze hem de zihne hitap eden, enerji yayan maceracı bir ruhla hem kentte hem de doğa da kullanılabilecek bir araç.




İlk bakışta, Kiger; kaputu, ince ön camı ve tavan rafı ile yarı yüzer tavanı ile dikkat çekiyor. Her iki tarafta da sivriltilmiş aynalar uçak kanatları gibi tasarlanırken.  tavanın arkası havadar bir görünüm kazandıran bir spoyler ile kaplı.. Alt bölüm ise daha kaslı ve daha sıkı, dış tasarıma güç veren büyük kare kemerlerle çerçevelenmiş dört 19 inç tekerlek ve siyah plastik çamurluklar aracı daha güçlü gösteriyor.




Hindistan yollarında önümüzdeki yıllarda  sıkça görülecek Kiger ,  yeşil 'Aurora Borealis' rengiyle  ışığa ve bakıldığı açıya göre görünümü değişiyor. Arabayı baştan çıkarıcı olduğu kadar ilgi çekici kılan gizemli mavi ve mor yansımalarla süslenmiştir. Floresan dokunuşlar, kapı kolları, tampon ekleri, kakma süslemeli kayışlar, logo konturları ve fren kaliperleri gibi belirli alüminyum unsurları vurguluyor.




Son olarak Kiger gösteri arabası geçen yıl New Kwid'de görülenlere benzer çift aşamalı LED spot ışıkları ve yeşil dönüş sinyalleri ile tamamlanarak arkada, çift 'C' farlar Kiger'ın Renault markası altındaki yerini işaret ediyor ve üretim modelinin öncüsü olan hafif bir imza oluşturuyor.




Renault, Kiger  ile yeni bir aşamaya giriyor. Öngördüğü üretim modeli, Hindistan pazarının % 51'ini temsil eden bir B segmentinde yenilik ve modernlik arayan müşterileri çekmeyi amaçlıyor.


Hindistan, dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi ve aynı zamanda en hızlı büyüyen ülkelerden biri. Duster, Kwid ve Triber modelleri sayesinde Renault, Hindistan'ın önde gelen Avrupa markasıdır. 4 metreden kısa bu kompakt SUV, bugün yollarda gördüğümüzden farklı olan Renault; Kiger ile varlığını güçlendirecek ve yeni müşteriler kazanmaya çalışacak.





.Araç, Hindistan dışındaki pazarlara da ihraç edilecek. 



Kaynak; https://en.media.groupe.renault.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..