Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Motorunuzu DUR-KALK sürüşünün zararlı aşınma etkilerinden nasıl koruyabilirsiniz?

Yılda Yaptığınız ortalama 18.000*
Dur-Kalk Aşınmasına Karşı Motorunuzu Koruyun!
Neden şehir trafiğinde üstün motor koruma sağlayan bir yağa ihtiyacınız var?
Peki neden "dur-kalk" motoru daha fazla aşındırır?
İşte motorunuzu korumak için sebepler...


 Dur kalk sorunu!


Günümüz sürüş koşullarında neler değişti?

İnsanlar eskisinden daha çok şehirlerde yaşamaya başladı ve bu şehirler günümüzde daha fazla yol ağına sahip. Bizler de çocuklarımızı okuldan almak için, işe gitmek için, maça yada tiyatroya gitmek için, yemeğe gitmek için, markete gitmek için ve eve dönmek için bu yolları kullanıyoruz. Tüm bu aktiviteler nedeniyle oluşan trafik eskisinden daha fazla dur-kalk'ı beraberinde getiriyor. Tek başımıza her yola çıkışımızda yolda sürekli dur-kalk yapmamızı gerektiren durumlarla karşılaşıyoruz. Araştırmalar gösteriyor ki normal bir sürücü bile haftada 360* kez dur-kalk yapıyor.


Trafikte yapılan tüm dur-kalk’lar mikroskobik motor aşınmalarına sebep olur.

Castrol Magnatec Trafik Endeksi nedir?
Castrol Magnatec Trafik Endeksi, dünyanın 50 önemli kentindeki ve bölgesindeki trafik durumunu inceledi, bunlardan bazıları: Kuzey Amerika (New York), Avustralya (Sidney), Asya (Şangay, Hong Kong, Jakarta) ve Avrupa (Londra, İstanbul). Endeks, yoğun trafik durumunu, ne kadar çok dur-kalk yapıldığını, bunun seyahat zamanını nasıl arttığını ve dünyadaki trafik durumunun büyük şehirlerde nasıl farklılaştığını gösteriyor.

Castrol Magnatec Trafik Endeksi sürücülere, dur-kalk’ın ne olduğunu, dur-kalk yapmanın araçlarının motorlarına nasıl zarar verdiğini ve bunu önlemek için nasıl bir motor yağı kullanmaları gerektiğini gösterecek.






Günümüzde artan yoğun trafikten dolayı sürücüler daha çok dur-kalk yapmakta. Normal bir sürücü bile yılda ortalama 18000*kez dur-kalk yapmaktadır. Tom Tom tarafından hazırlanan Castrol Magnatec Trafik Endeksi bazı şehirlerdeki dur-kalk sayısının çok daha fazla olduğunu göstermektedir.

Peki "dur-kalk" sürüşün motora etkisi nedir?

Sıkça dur-kalk yapmak motorun içindeki metalparçalarda mikroskobik motor aşınmalarını artırır, motora zarar verir.

Aracınızın motorunu yeni Castrol MAGNATEC Stop Start ile koruyun!
Bu probleme Castrol akıllıca bir çözüm buldu: Yeni Castrol MAGNATEC Stop Start.
Yeni Castrol MAGNATEC Stop Start’ın akıllı molekülleri, kendini yenileyebilen koruyucu bir katman oluşturarak motor aşınmalarına karşı %20** oranında daha iyi koruma sağlar.

Yeni otomobil yağı Castrol MAGNATEC Stop Start ile ne kadar yoğun bir trafikte olursanız olun, motorunuzun dur-kalk’lara karşı çok daha iyi korunduğundan emin olabilirsiniz.

*Castrol Magnatec Dur-Kalk Endeksi sonuçlarına göre, normal bir sürücü yılda ortalama 18.000 kez Dur-Kalk yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.castrolmagnatec.com.tr
** Endüstri testi OM646LA sonuçlarına göre.

Detaylı bilgi için: www.castrolmagnatec.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..